Şirketin 45 Bin Lirasını Çaldırınca Şoka Girdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şirketin 45 Bin Lirasını Çaldırınca Şoka Girdi

Şirketin 45 Bin Lirasını Çaldırınca Şoka Girdi
13.09.2013 17:02  Güncelleme: 17:14

Konya'da 45 bin lirayı aracından çaldıran muhasebeci şok geçirdi.

Konya'da çalıştığı iş yerine ait 45 bin lirayı başka bir bankaya yatırmak için götüren N.E isimli şahıs, parayı çaldırınca büyük bir şok yaşadı.

Olay, merkez Karatay ilçesi Büsan Sanayi Sitesi girişinde bulunan bankalar önünde meydana geldi. İddiaya göre, çalıştığı şirket için bankadan para çekip araca koyan muhasebeci N.E, yan tarafta bulunan başka bir bankaya para yatırmaya gitti. Bu sırada otomobilin yanına gelen şüpheli veya şüpheliler, aracın camını patlatarak içerisinde 45 bin lira ve çeklerin bulunduğu çantayı çalarak kaçtı. Bankaya para yatırıp gelen N.E, aracının camının kırılarak para bulunan çantanın çalındığını görünce şok geçirdi.

VATANDAŞLAR POLİSE BİLDİRDİ

Çevredeki vatandaşlar da hırsızlık olayını polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli şahısları tespit etmek için çalışmalara başladı. Şirketin 45 bin lirasını hırsızlara kaptıran muhasebeci ise geçirdiği şok ile kendisini yere bıraktı. Vatandaşlar tarafından ayağa kaldırılan N.E, ağlamamak için kendini zor tuttu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şirketin 45 Bin Lirasını Çaldırınca Şoka Girdi - Son Dakika


Advertisement