Şırnak'ta Halı Saha İstinat Duvarının Çökmesi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şırnak'ta Halı Saha İstinat Duvarının Çökmesi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Şırnak\'ta Halı Saha İstinat Duvarının Çökmesi

Şırnak'ta bir halı sahanın istinat duvarının çökmesi sonucu enkaz altında kalarak ölen ve yaralananların kimlikleri belirlendi.

Şırnak'ta bir halı sahanın istinat duvarının çökmesi sonucu enkaz altında kalarak ölen ve yaralananların kimlikleri belirlendi.

Atatürk Mahallesi'ndeki halı sahanın çöken istinat duvarının altından çıkarılanların kimlik tespitleri tamamlandı. Enkazdan çıkarılan Mahmut Koçyiğit'in (36), Diyarbakır Çermik nüfusuna kayıtlı olduğu ve Silopi ilçesinde öğretmen olarak görev yaptığı bildirildi. Koçyiğit'in, enkazdan yaralı olarak çıkarılan ve Şırnak'taki bir rehabilitasyon merkezinde öğretmenlik yapan amcası Can Koçyiğit'i ziyarete geldiği öğrenildi.

Olayda hayatını kaybeden diğer kişilerin M. Sait Özdek (19), Serhat Erdoğan

(17), Şehmus Sevik (19), Barış Usal (18), Metin Külter (15) ve Barış Külter olduğu belirlendi. Yaralıların ise Nizamettin Külter (15) ile Ferhat Üstün (20) olduğu kaydedildi.

Öte yandan otopsi işlemlerine başlanırken enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor.

Muhabir: Cafer Balık/ Nail Kadırhan

Yayıncı: İrfan Cemiloğlu - ŞIRNAK

Kaynak: AA

Advertisement