Şırnak'ta Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş için tören düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş için tören düzenlendi

Şırnak\'ta Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş için tören düzenlendi

Şırnak'ta gerçekleştirilen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde mevziye yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş için tören düzenlendi. Törende, şehidin naaşı alana getirilerek katafalka konuldu ve saygı duruşunda bulunuldu. Şehidin cenazesi hava yoluyla Nevşehir'e uğurlandı.

02.05.2024 00:50

Şırnak'ta, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde mevziye yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş (27) için tören yapıldı.

23. Piyade Tümen Komutanlığında gerçekleştirilen törende, Piyade Uzman Çavuş Toktaş'ın Türk bayrağına sarılı naaşı alana getirilerek katafalka konuldu. Törende, saygı duruşunda bulunuldu, şehidin öz geçmişi okundu.

Duanın ardından şehidin naaşı ambulansla Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'na götürüldü.

Şehit Toktaş'ın cenazesi hava yoluyla Nevşehir'e uğurlandı.

Basına kapalı gerçekleştirilen törene, Şırnak Valisi Cevdet Atay, 23. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Emre Tayanç, Belediye Başkanı Mehmet Yarka, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Murat Bulut, kurum temsilcileri ve askerler katıldı.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde mevziye yıldırım düşmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş'ın şehit olduğunu bildirmişti.???????

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş için tören düzenlendi - Son Dakika


Advertisement