Şivan Perwer'in Abisi Halil Aygün: Barış Olsun - Son Dakika
Güncel

Şivan Perwer'in Abisi Halil Aygün: Barış Olsun

Şivan Perwer\'in Abisi Halil Aygün: Barış Olsun

Şivan Perwer'in ağabeyi Halil Aygün, çözüm süreciyle ilgili yaptığı açıklamada, "Barış olsun, kardeşlik olsun, kan akmasın." dedi.

14.11.2013 21:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şivan Perwer'in ağabeyi Halil Aygün, çözüm süreciyle ilgili yaptığı açıklamada, "Barış olsun, kardeşlik olsun, kan akmasın" dedi.

Önümüzdeki cumartesi günü Mesut Barzani ile birlikte Diyarbakır'a gelecek olan Şivan Perwer'in ağabeyi Halil Aygün, barış süreci ve 37 yıl aradan sonra Türkiye'ye gelecek olan kardeşi hakkında açıklamalarda bulundu. Halil Aygün, kardeşi Şivan Perwer'in 37 yıl önce Türkiye'den ayrıldığını belirterek, cumartesi günü kardeşini görmeye gideceğini söyledi. Aygün, barış süreciyle ilgili olarak da, "Ben isterim ki bu süreç, Sayın Başbakanımız tarafından bir adım daha ileri alınsın. Bu topraklarda hepimiz kardeşiz, isterim ki cumartesi günü oraya gidip onlarla tokalaşayım, diğer arkadaşlar bir gün onlar da gelsin ben onlarla da tokalaşayım yani ben öyle istiyorum. Kan akmasın, beraberlik olsun, kardeşlik olsun, dağdaki, buradaki hepimiz kardeşiz kardeşlik olsun, artık birlik ve beraberlik olsun" dedi.

Şivan Perwer'in yeğeni Mustafa Aygün ise kardeşlik ve barış için amcasına ait "Cane Cane" şarkısını okudu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şivan Perwer'in Abisi Halil Aygün: Barış Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement