Sivas İmranlı'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 147 Hap Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Sivas İmranlı'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 147 Hap Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Tutuklandı

Sivas İmranlı\'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 147 Hap Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Tutuklandı

Sivas'ın İmranlı ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, ilçe merkezindeki bir adreste yapılan aramada 2 bin 147 uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyon sonucunda B.O. ve S.D. isimli 2 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılar, adliyeye sevk edildikten sonra 'uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' ve 'uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak' suçlarından tutuklandı.

30.03.2024 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın İmranlı ilçesinde düzenlenen operasyonda 2 bin 147 uyuşturucu hap ele geçirildi, gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik ilçe merkezinde bir adrese operasyon düzenledi.

Adreste yapılan aramada 2 bin 147 uyuşturucu hap ele geçirildi, B.O. ve S.D. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, hakimlikçe "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak", "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak" suçundan tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas İmranlı'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 147 Hap Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement