Sivas Ulaş'ta trafik ekipleri servis şoförlerine fazla öğrenci almama uyarısı yaptı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Sivas Ulaş'ta trafik ekipleri servis şoförlerine fazla öğrenci almama uyarısı yaptı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Sivas Ulaş\'ta trafik ekipleri servis şoförlerine fazla öğrenci almama uyarısı yaptı

Sivas'ın Ulaş ilçesinde trafik ekipleri, köylerden ilçeye öğrenci taşıyan okul servislerini denetledi. Denetimde dur levhası, emniyet kemeri, yangın tüpü ve izin belgeleri kontrol edildi; şoförler fazla öğrenci ve öğrenci dışında yolcu almamaları konusunda uyarıldı.

Sivas'ın Ulaş ilçesinde trafik ekipleri, okul servislerini denetledi.

İlçe Emniyet Amirliğine bağlı trafik ekipleri, köylerden ilçeye öğrenci taşıyan servis araçlarına yönelik denetim yaptı.

Denetimde, araçların "dur" levhaları, emniyet kemerlerinin çalışır ve kullanılabilir durumda olup olmadığı, yangın tüpü, sağlık çantası, camlar ve kapılar kontrol edildi.

Servis araçlarının çalışma ve güzergah izin belgelerini de kontrol eden ekipler, servis şoförlerini araçlara koltuk sayısından fazla öğrenci ve öğrenciler dışında yolcu almamaları konusunda uyardı.

Denetimde sürücülere trafik kurallarıyla ilgili bilgilendirme de yapıldı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.