Sivil Toplumla Diyalog Toplantılarının beşincisi, 14 Şubat 2012 Salı günü İstanbul'da düzenlenecek. Toplantıda, farklı inanç gruplarına mensup vatandaşların Avrupa Birliği üyelik süreci çerçevesinde sorunları ve çözüm önerileri ele alınacak.
Farklı inanç gruplarına mensup vatandaşların sivil toplum temsilcilerinin bir araya geleceği toplantı İstanbul'da The Marmara Taksim Otel'de 10.00-14.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın açılış konuşmasını yapacağı toplantıda, farklı inanç gruplarına mensup vatandaşların Avrupa Birliği üyelik süreci çerçevesinde sorunları ve çözüm önerileri ele alınacak. - Ankara
Son Dakika › Güncel › Sivil Toplumla Diyalog Toplantıları Devam Ediyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.