Sokak Hayvanlarının Toplanmasına Tepki Gösterirken Bayıldı - Son Dakika
Güncel

Sokak Hayvanlarının Toplanmasına Tepki Gösterirken Bayıldı

Sokak Hayvanlarının Toplanmasına Tepki Gösterirken Bayıldı

Balıkesir'in Manyas İlçesi'nde, belediye ekiplerinin sokak hayvanlarını uyuşturucu iğne kullanarak toplamasına tepki gösteren Sevim Baydar adlı kadın sinir krizi geçirdi.

07.01.2016 17:20

Balıkesir'in Manyas İlçesi'nde, belediye ekiplerinin sokak hayvanlarını uyuşturucu iğne kullanarak toplamasına tepki gösteren Sevim Baydar adlı kadın sinir krizi geçirdi.

Atatürk Anıtı önünde, Manyas Belediyesi ekiplerinin sokak hayvanlarını uyuşturucu iğne kullanarak topladığını gören Bölürceağaç Mahallesi'nde oturduğu bildirilen Sevim Baydar görevlilere tepki gösterdi.Tartışma sırasında sinir krizi geçiren Baydar, bir anda yere yıkıldı. Çevredeki esnaf ve vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri Baydar'a müdahale ederek sakinleşmesini sağladı.

Manyas Belediye Başkanı CHP'li Tancan Barçin, böyle bir olayın meydana gelmesinden üzüntü duyduğunu belirterek, "Ben de bir veterinerim, sokak hayvanlarını barınağa götürüp, bakıyoruz. Sayıları her geçen gün artan başıboş hayvanlara karşı yapabileceğimiz başka bir şey yok, ekipler yakalamak için zorunlu olarak hayvanları uyuşturuyorlar. Başka türlü yakalanmaları mümkün olmuyor,hayvansever vatandaşlarımızdan bu konuda bize yardımcı olmalarını bekliyoruz" dedi. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sokak Hayvanlarının Toplanmasına Tepki Gösterirken Bayıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement