Son dakika haber: Bu kasapta her şey şehit ailelerine ücretsiz - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika haber: Bu kasapta her şey şehit ailelerine ücretsiz

08.04.2021 09:18  Güncelleme: 09:25

Son dakika genel haberine göre Bu kasapta her şey şehit ailelerine ücretsiz Amasya'da faaliyet gösteren bir kasapta tüm ürünler şehit ailelerine ücretsiz olarak sunuluyor.

Bu kasapta her şey şehit ailelerine ücretsiz

AMASYA - Amasya'da faaliyet gösteren bir kasapta tüm ürünler şehit ailelerine ücretsiz olarak sunuluyor.

Bir yıldır il merkezinin yanı sıra Merzifon'da da şubesi bulunan kasaptan kentte yaşayan şehit aileleri kimliklerini gösterdikleri takdirde ücretsiz alışveriş yapabiliyor.

Uygulamayı işletmelerinin faaliyete geçtiği günden bu yana sürdürdüklerini belirten işletme yetkilisi Merve Yıldız, "Şehitlerimizin geride bıraktığı yadigarı ailelerine etimiz feda olsun. Kapımız kendilerine her daim açıktır" dedi.

Amasya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kurt'ta işletme yetkililerine duyarlılıkları dolayısıyla teşekkür belgesi verdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika haber: Bu kasapta her şey şehit ailelerine ücretsiz - Son Dakika


Advertisement