Son dakika haberi! Bulduğu 110 bin lirayı polise teslim eden işçinin borcunu, sanatçılar ödeyecek - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi! Bulduğu 110 bin lirayı polise teslim eden işçinin borcunu, sanatçılar ödeyecek

Son dakika haberlerine göre Bulduğu 110 bin lirayı polise teslim eden işçinin borcunu, sanatçılar ödeyecek (2)'ÇOK MUTLU OLDUM'Bursa'da, bulduğu 110 bin lirayı polise teslim eden temizlik işçisi Habib Çaylı (57), 35 bin liralık kredi borcunu, Demet Akalın, Alişan ve Mustafa Ceceli'nin ödeme sözü vermesini mutlulukla karşıladı.

20.08.2020 16:25  Güncelleme: 01:03

Bulduğu 110 bin lirayı polise teslim eden işçinin borcunu, sanatçılar ödeyecek (2)

'ÇOK MUTLU OLDUM'

Bursa'da, bulduğu 110 bin lirayı polise teslim eden temizlik işçisi Habib Çaylı (57), 35 bin liralık kredi borcunu, Demet Akalın, Alişan ve Mustafa Ceceli'nin ödeme sözü vermesini mutlulukla karşıladı. Paraya ihtiyacı olduğunu söyleyen Çaylı, "Ben de mutlu oldum. Ailem de mutlu oldu. Sabah programına katıldım. Yardım etmek istediklerini söylediler. Allah razı olsun. Çok mutlu oldum. Arkadaşlarım tebrik ettiler. İhtiyacım tabii ki vardı. Parayı bulduğum gibi verdim, haram para yemiyorum. Allah bana helal para versin. Bir daha olsa bir daha yaparım" dedi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

HABER: HUZEYFE ÖZDEMİR/ BURSA (DHA)

Son dakika haberi! Bulduğu 110 bin lirayı polise teslim eden işçinin borcunu, sanatçılar ödeyecek
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi! Bulduğu 110 bin lirayı polise teslim eden işçinin borcunu, sanatçılar ödeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement