Son dakika haberleri... Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile telefonda görüştü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika haberleri... Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile telefonda görüştü

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Son dakika haberleri... Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile telefonda görüştü
 Güncelleme: 

Gelen son dakika haberlerine göre Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Kuleba, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Blinken ile gerçekleştirdikleri ilk görüşmede Ukrayna-ABD stratejik partnerliğinin önemini teyit ettiğini belirtti.

İki ülke ilişkilerinde yeni bir güne başlamak için karar kıldıklarını aktaran Kuleba, "ABD'nin Ukrayna'nın egemenliğine ve toprak bütünlüğüne olan kararlı desteğine minnettarız." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA