İzmir'de bir evde yabancı uyruklu 3 şahsın cansız bedeni bulundu - Son Dakika
Güncel

İzmir'de bir evde yabancı uyruklu 3 şahsın cansız bedeni bulundu

İzmir Bayraklı'daki bir evde yabancı uyruklu 3 şahsın cansız bedeni bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

18.06.2023 13:41  Güncelleme: 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yabancı uyruklu kişilerden haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve giden ekipler tarafından derin dondurucu içinde yabancı uyruklu 4 kişinin cansız bedeni bulundu.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Adalet Mahallesi 1594/14 Sokak'taki bir eve giden polis ekipleri, evdeki derin dondurucuda 4 ceset buldu. Olay yeri inceleme şubesi ekipleri çalışma başlatırken evin çevresinde güvenlik önlemi alındı.

Son Dakika! İzmir'de bir evde yabancı uyruklu 3 şahsın cansız bedeni bulundu

PARÇALARA AYRILMIŞLAR

Yapılan ilk incelemede ölenlerin yabancı uyruklu olduğu belirlendi. Şahısların cesetlerinin parçalara ayrılmış vaziyette olduğu öğrenildi.

TÜRKMENİSTAN UYRUKLULAR

İzmir Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizin, 18.06.2023 günü 11.00 sıralarında Bayraklı ilçesinden gelen bir ihbar üzerine belirtilen adreste yaptıkları araştırmada, 3'ü kadın (G.H., L.G. ve L.G.) 1'i erkek (R.), Türkmenistan uyruklu 4 şahsın hayatını kaybettiği anlaşılmıştır. Cinayetleri gerçekleştirdiği değerlendirilen Türkmenistan uyruklu bir şüpheliyi yakalama çalışmaları ve konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir" denildi.

İzmir\'de bir evde yabancı uyruklu 3 şahsın cansız bedeni bulundu

Son Dakika Güncel İzmir'de bir evde yabancı uyruklu 3 şahsın cansız bedeni bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Filozof sn.: Ülke 20 yılda adeta ipini koparanın solugu aldığı yer oldu ülke istila edildi. 65 5 Yanıtla
  • Arif Uyar : Göçmen politikamız yüzlerce kat yanlış ve hala tek bir ciddi adım yok. 10 yıl sonra suçlu arayacağız ama nafile. Her ülkenin kendine göre standartları vardır, öyle elini kolunu sallayarak ülkelere girilmez 34 4 Yanıtla
  • Atacan Tuğtekin: birbuçuk yıldır ikamet verilmiyor yabancı uyruklulara hepsi kaçak kayıtdışı kaldı bu tarz kontrol dışı birçok suça tesvik gibi oluyor! 20 3 Yanıtla
  • Murat Yıldız: Suriyeliler aile gelir bunlar Afgan yada pakistanlıdır 19 1 Yanıtla
  • Bahadır Kaan Akbudak: Suriyelimi nerelilermiş :P 6 11 Yanıtla
  • serkan arslan: 3 degil 4 kişi ve türkmen 2 ailenin kaldıgı bir ev adam karısını arkadasını onun eşini ve kızlarını öldürüp 1 hafta önce kacmıs evden 8 1 Yanıtla

Advertisement