Sosyal Market'e Gönül Rahatlığıyla Destek Sağlanıyor - Son Dakika
Güncel

Sosyal Market'e Gönül Rahatlığıyla Destek Sağlanıyor

Sosyal Market\'e Gönül Rahatlığıyla Destek Sağlanıyor

Beyoğlu Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarına göre yardım alabilmeleri amacıyla kurduğu "Sosyal Market" uygulamasına büyük firmalardan destek gelmeye devam ediyor.

04.11.2015 09:39

Çaykur, Sosyal Market'e 198 bin adet Didi Soğuk Çay bağışında bulunurken, Arbella Makarna 'da 6000 adet lüks makarna basığında bulundu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan tarafından 2010 yılında Kasımpaşa'da hayata geçirilen ve her geçen gün artan üye sayısı ile 5500 aileye ulaşan Sosyal Market projesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Büyük firmalardan ve gönüllü vatandaşlardan gelen yardımları kusursuz organizasyonla ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıran Sosyal Market'e, Çaykur ve Arbella Makarna firmaları da anlamlı desteklerini sürdürüyor.

ÇAYKUR'DAN SOSYAL MARKET'E DESTEK

Sosyal Yardım Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Market'e daha önce 1.5 milyon soğuk çay bağılında bulunan Çaykur, yardımlarını sürdürmeye devam ediyor. Çaykur, Sosyal Market'e 198 bin adet daha Didi Soğuk Çay bağışında bulundu. Sosyal Market'e ulaşan soğuk çaylar bu haftadan itibaren dağıtılmaya başlanacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlar Sosyal Kartlarıyla bu ürünü temin edebilecekler.

SOSYAL MARKET'E BİR DESTEK DE BARİLLA MAKARNA'DAN

Sosyal Market'e bir destek de Barilla Makarna firmasından geldi. BarillaMakarna'nın geçen hafta Sosyal Yardım Vakfı'na bağışladığı 6000 adet lüks makarna Sosyal Market projesiyle ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı. Satış fiyatı 4,5 lira olan makarna, Sosyal Kart sahibi olan vatandaşlara bir kredi üzerinden sunulmuş durumda.

BU TÜR FİRMALARININ DESTEKLERİNİN SÜREKLİ OLMASI ÖNEM ARZ EDİYOR

Beyoğlu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada "çeşitli firmaların yaptıkları desteklerinden son derece memnunuz, Çaykur ve Barilla Makarna gibi birçok firma desteklerini sürdürüyor. 2010 yılından bu yana düzenli destekçimiz olan CarrefourSa ile 2014 yılında yaptığımız protokolle de günlük taze ürünler sağlanıyor. Sportive Mağazası da spor ürünlerinde konusunda destekleri sürdürüyorlar. Bu tür firmalarının desteklerinin sürekli olması önem arz ediyor."

GIDA BANKACILIĞININ FARKINDALIĞININ ARTMASI GEREKİYOR

Gıda Bankacılığının farkındalığının artması gerektiğinin altı çizilen açıklamada, "bağışçılara barkot sistemi sayesinde ürünler tüketildikten sonra aylık rapor gönderiliyor. Böylece bağış yapan kurumun kafasında soru işareti kalmıyor, gönül rahatlığıyla bu sisteme destek sağlamış oluyor. Ama tabi Gıda Bankacılığı'nın verdiği avantajlarla alakalı toplumumuzda çok fazla farkındalık yok. Bu tür haberler bunun anlaşılması için önem teşkil ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sosyal Market'e Gönül Rahatlığıyla Destek Sağlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement