Sosyal Medyada Canlı Yayın Yapan İki Arkadaş Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Sosyal Medyada Canlı Yayın Yapan İki Arkadaş Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Sosyal Medyada Canlı Yayın Yapan İki Arkadaş Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı
19.06.2023 15:26

Kütahya'da sosyal medyada canlı yayın yapan iki arkadaşın bulunduğu otomobil bariyerlere çarpıp, tarlaya uçtu. Kazada, İdris Demir (23) hayatını kaybederken, arkadaşı Mustafa Pınar (24) ağır yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekibi tarafından Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Pınar'ın hayati tehlikesi sürüyor. Kazanın, iki arkadaşın canlı yayın yaptığı sırada yaşandığı ve yayını izleyen arkadaşlarının kazayı görüp ihbar ettiği öğrenildi.

p>SOSYAL MEDYAYA CANLI YAPARKEN KAZA YAPTILAR; 1 ÖLÜ, 1 YARALI

KÜTAHYA'da sosyal medyada canlı yayın yapan iki arkadaşın bulunduğu otomobil bariyerlere çarpıp, tarlaya uçtu. Kazada, İdris Demir (23) hayatını kaybederken, arkadaşı Mustafa Pınar (24) ağır yaralandı.

Kaza, saat 04.00 sıralarında Kütahya- Tavşanlı kara yolunun 12'nci kilometresinde meydana geldi. Henüz sürücüsü tespit edilemeyen 43 UC 484 plakalı otomobil, bariyerlere çarpıp taklalar atarak tarlaya uçtu. Kazada, araçtaki İdris Demir hayatını kaybetti, arkadaşı Mustafa Pınar ise ağır yaralandı. Mustafa Pınar, ihbar üzerine gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Pınar'ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. İdris Demir'in cenazesi ise polis ve savcılık incelemesinin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Bu arada kazanın, iki arkadaşın canlı yayın yaptığı sırada yaşandığı, bu sırada yayını izleyen arkadaşlarının kazayı görüp ihbar ettiği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sosyal Medyada Canlı Yayın Yapan İki Arkadaş Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement