Soyduğu Kuyumcuyla Hastanede Karşılaşınca Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Soyduğu Kuyumcuyla Hastanede Karşılaşınca Yakalandı

Soyduğu Kuyumcuyla Hastanede Karşılaşınca Yakalandı
06.08.2013 12:12  Güncelleme: 10:35

Erzurum da tarttırdığı altın bileziği alarak kaçan 24 yaşındaki sabıkalı Selçuk B., esnafın peşine takıldığını görünce bileziği atarak kaçtı.

Erzurum'un kuyumcular çarşısında tarttırdığı altın bileziği alarak kaçan 24 yaşındaki sabıkalı Selçuk B., esnafın peşine takıldığını görünce bileziği atarak kaçtı. Yüzüne aldığı darbe nedeniyle hastanenin acil servisine giden Kuyumcu Hayrullah Gültekin, burada bileziği çalan hırsızla karşılaşınca polise yakalattı.

Hırsızlık olayı, geçen Pazartesi günü sabah vakti merkez Yakutiye İlçesi'ndeki kuyumcuları ile ünlü Taşmağazalar semtinde meydana geldi. Hayrullah Gültekin'e ait kuyumcu dükkanına giren Selçuk B., bir süre vitrindeki bilezikleri inceledi ve fiyatlarını sordu. Bilezikleri tarttıran ve fiyatlarını öğrenen Selçuk B., aniden sol eliyle bileziği kaparken, sağ yumruğu ile Kuyumcu Gültekin'e vurdu. Hızla iş yerinden çıkan Selçuk B., yaya olarak kaçmaya başladı.

Yediği yumrukla sarsılan ardından hemen toparlanan Hayrullah Gültekin, esnaf arkadaşlarından yardım istedi. Hırsızın peşine düşen esnaf bir süre Selçuk B.'yi kovaladı. Yakalanacağını anlayan Selçuk B. elindeki bileziği attı ve kaçarak gözden kayboldu. Bileziği alan kuyumcu Hayrullah Gültekin, polisi arayarak durumu bildirdi.

HASTANEDE KARŞISINA ÇIKTI

Hırsızın vurduğu yumruk sonucu yüzünden yaralanan Hayrullah Gültekin, polis eşliğinde Palandöken Devlet Hastanesi'ne gitti. Acil serviste muayene olan Hayrullah Gültekin, karşısında bileziği çalan Selçuk B.'yi gördü. Rahatsızlanıp serum taktırmak için hastaneye geldiğini söyleyen Selçuk B. ile Acil Servis'te göz göze gelen Hayrullah Gültekin, hemen polisi uyararak yakalattı.

Gözaltına alınan ve Gürcükapı Polis merkezine götürülen Selçuk B. sorgusunda, rahatsızlandığını ve serum taktırmak için hastaneye gittiğini söyledi.

İş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen hırsızlık olayı ile ilgili olarak adliyeye sevk edilen, yaralama ve hırsızlıktan sabıkası olduğu ortaya çıkan Selçuk B., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Erzurum E Tipi Cezaevi'ne gönderildi. - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Soyduğu Kuyumcuyla Hastanede Karşılaşınca Yakalandı - Son Dakika


Advertisement