"Sp Genel İdare Kurulu´nda 70 Kişi İstifa Edecek" - Son Dakika
Güncel

"Sp Genel İdare Kurulu´nda 70 Kişi İstifa Edecek"

"Sp Genel İdare Kurulu´nda 70 Kişi İstifa Edecek"

Necmettin Erbakan ile Yaşanan Anlaşmazlık Sonucu Numan Kurtulmuşun Genel Başkalığından İstifa Ettiği Saadet Partisi'nde Yaprak Dökümü Sürüyor.

08.10.2010 22:10

Necmettin Erbakan ile yaşanan anlaşmazlık sonucu Numan Kurtulmuşun Genel Başkalığından istifa ettiği Saadet Partisi'nde yaprak dökümü sürüyor. Bugün İzmitte bir açıklama yapan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi eski millevekillerinden Mehmet Batuk, 75 Genel İdare Kurulu Üyesinden 70'inin istifa ederek Numan Kurtulmuş ile devam edeceklerini söyledi. Batuk yeni partinin isim ve ambleminin de bir aya kadar hazır olacağını belirtti.Saadet Partisinin etkili isimlerinden biri olan Kocaeli eski milletvekili ve Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Batuk, SP Kocaeli il teşkilatından istifa eden başkan ve yönetim kurulu üyeriyle toplantı düzenledi. Batuk burada yaptığı açıklamada yeni partinin isim ve ambleminin bir ay içinde hazır olacağını program konusundada çalışmalırının devam ettiğini söyledi. Konuşmasında kendileriyle devam etmek isteyen herkese kapılarının açık olduğunu söyleyen Batuk, "Siyasi düşüncemizi değiştirmiş değiliz. Sadece üslup farkı var. Yeni üslubumuz ve anlayışımızla siyasetimize devam edeceğiz. Yeni partimizin seçimlere katılmasını istiyoruz. Bunun için toplanacak bir kongrede bu örgütlenmeyi kısa sürede sağlayacağız" dedi.

Batuk, bugün 63 il başkanının daha istifasını vereceğini belirtirken, "Şu anda Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyeleri olarak partiden ayrılacağaımızı açıklıyoruz. Ama hukuki boşluk olmaması için istifalarımızın yürürlüğe konulması belki önümüzdeki günlerde olacak. Kocaeli'den 5 arkadaş olarak Numan beyle devam edeceğiz.Saadet Partisi Genel İdare Kurulu'ndan da 75 kişiden 70 kadarı birlikte devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Sp Genel İdare Kurulu´nda 70 Kişi İstifa Edecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement