SP Lideri Kamalak: Avrupa, Ahlaken Çökmüş Bir Medeniyet - Son Dakika
Güncel

SP Lideri Kamalak: Avrupa, Ahlaken Çökmüş Bir Medeniyet

SP Lideri Kamalak: Avrupa, Ahlaken Çökmüş Bir Medeniyet

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak,Erzurum İl Başkanı Faik Çalık ve partililerle birlikte Vali Ahmet Altıparmak'ı makamında ziyaret etti.

02.08.2013 18:02  Güncelleme: 10:21

Ağrı'dan Erzurum'a gelen SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, İl Başkanı Faik Çalık ve partililerle birlikte Vali Ahmet Altıparmak'ı makamında ziyaret etti. Daha sonra beraberindeki heyetle partinin il binasına geçen Genel Başkan Mustafa Kamalak, burada yaptığı konuşmada, İslam aleminin topyekün saldırıya uğradığını ileri sürdü. Küresel emperyalizm ve ırkçı siyonizmin her fırsatta bir İslam ülkelerini perişan ettiğini söyleyen Mustafa Kamalak, ABD'nin eski Başkanı George Bush'un 10 yıl önce Irak'ı işgal ederken "20'nci Haçlı seferini başlatıyoruz" dediğini anımsattı. Kamalak, batının daha sonra Libya, Suriye ve Mısır'ı işgal ettiğini asıl hedefinin Türkiye olduğunu savundu. Çarenin Müslümanların bir araya gelmesinde olduğuna dikkati çeken Mustafa Kamalak şunları söyledi:

"' Avrupa Birliği, Avrupa Birliği, Avrupa Birliği' diyorlar. Nedir Avrupa Birliği? Kimler tarafından kurulmuştur ve amacı nedir? Avrupa denilen medeniyet, ahlaken çökmüş, maneviyat itibariyle pörsümüş, aile mefhumu bütünüyle yok olmuş, doğan çocukların yüzde 24'ünün babası belli olmayan ülkelerin oluşturduğu birliğin adıdır. Ahlak dışı uygulamalar bütünüyle meşruyet kazanmıştır. Zina serbest. Domuz eti, kasaplık hayvan grubunda. Lezbiyenlik, homoseksüellik meşru hale gelmiş. Erzurumlu böyle birliğe girmek istiyor mu? Ben asla ve asla ihtimal vermiyorum. Ama görüyoruz ki Erzurumlum bu ülkeyi haçlı birliğine dahil etmek isteyen partilere oy veriyor. "

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SP Lideri Kamalak: Avrupa, Ahlaken Çökmüş Bir Medeniyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement