Suriye'den Subayların da Aralarında Bulunduğu 721 Kişi Türkiye'ye Sığındı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Suriye'den Subayların da Aralarında Bulunduğu 721 Kişi Türkiye'ye Sığındı

Suriye\'den Subayların da Aralarında Bulunduğu 721 Kişi Türkiye\'ye Sığındı
17.07.2012 00:03

Suriye'deki çatışmalardan kaçan ve aralarında subayların da bulunduğu 721 Suriyeli, bugün Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nden Türkiye'ye giriş yaptı.

Suriye'deki çatışmalardan kaçan ve aralarında subayların da bulunduğu 721 Suriyeli, bugün Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nden Türkiye'ye giriş yaptı.

Reyhanlı İlçesi'ne bağlı Kuşaklı, Kavalcık ve Bükülmez köyü sınırına gelen Suriyeliler, Türkiye'ye sığınma talebinde bulundu. Türkiye'ye giriş yapan Suriyelilerin arasında, 1 general, 4 albay, 1 yarbay, 4 binbaşı, 6 yüzbaşı, 1 üsteğmen 1 başçavuş ve askerler ile asker ailelerinin bulunduğu öğrenildi.

Askerler ve ailelerinin, Hatay'daki Apaydın kampına, sivillerin ise Şanlıurfa ve İslahiye'deki kamplara gönderileceği bildirildi.

Türk askeri, sınırdaki geçişlerin artması üzerine güvenlik önlemlerini artırdı. - Hatay/ Reyhanlı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suriye'den Subayların da Aralarında Bulunduğu 721 Kişi Türkiye'ye Sığındı - Son Dakika


Advertisement