Survıvor Yarışmasında Inna, Süpriz Yaptı! - Son Dakika
Güncel

Survıvor Yarışmasında Inna, Süpriz Yaptı!

Survıvor Yarışmasında Inna, Süpriz Yaptı!

Tüm dünyanın şarkılarını söylediği ve ülkemizde de büyük bir hayran kitlesine sahip INNA, survıvor yarışmasında Türkçe şarkı söyledi.

28.05.2018 08:30

SURVIVOR PROGRAMINDA CANLI PERFORMANSIYLA TÜRKÇE ŞARKI SÖYLEDİ.

Söz ve Müziği Şehrazat'a ait, 1990 yılında Ajda Pekkan'ın söylediği "Yaz yaz yaz" şarkısını, Survıvor'da "dokunulmazlık ödülü oyununu" kazananlar için, verdiği özel konserde seslendirdi.

Survıvor oyununda "dokunulmazlık ödülünü" kazananlar, programda canlı performans INNA konserini, coşkuyla seyredip eğlendiler. INNA, Clear reklamı için söylediği" Yaz yaz yaz" şarkısını ilk kez Survivor programında seslendirdi ve konserine "Gimme gimme", "İndia" "Me gusta", Nirvanave sevilen şarkılarıyla devam etti.

TV-8 Survivor yarışmasında INNA'nın söylediği Türkçe şarkının ardından sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yeraldı.

INNA, 4 Milyon'u aşan YOUTUBE, 2 milyonu aşan INSTAGRAM takipçileriyle,dünyanın dört biryanına şarkılarıyla ve konserleriyle hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor.

Mayıs ayında, Ankara ve İstanbul'da verdiği konserlerin ardından yine satış rekoru kıran şarkılarıyla müzik listelerinde yeralan INNA, Türkiye'deki hayranları için süprizlere devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Survıvor Yarışmasında Inna, Süpriz Yaptı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement