Süs Havuzları Burdur'a Renk Katıyor - Son Dakika
Güncel

Süs Havuzları Burdur'a Renk Katıyor

Süs Havuzları Burdur\'a Renk Katıyor

Burdurlu vatandaşlar havuz başında dinlenerek günün yorgunluğunu atıyor.

19.11.2012 12:53

Burdur Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından park yapım çalışmalarının yanı sıra şehrin çeşitli yerlerinde süs havuzlarının yapımını sürdürüyor.

İlk olarak Fakir Baykurt kavşağında yapılan fıskiyeli süs havuzundan sonra Dört Ayaklı Türbe ve Güzelleştirme Parkı'nda yapılan havuzlar vatandaşların büyük ilgisini çekiyor. Burdurlu vatandaşlar havuz başında dinlenerek günün yorgunluğunu atıyor.

Gül Yağı Fabrikası'nın altındaki kavşakta yapılan süs havuzu da tamamlanarak hizmete girdi. Şehrin Antalya girişindeki Manastır Camiinin altındaki duvara şelale yapılacağını bildiren Burdur Belediye Başkan Sebahattin Akkaya " Park bahçeler müdürlüğü ekiplerimiz Şehit Emeksiz Caddesindeki 16 dönümlük bölümde çalışmalarını sürdürüyor. Dünyada kişi başına düşen yeşil alan miktarı 7 metrekare Avrupa Birliğinde ise bu oran 10 metrekare. İlimizde ise bu oran şu anda 6,37 metrekare yani dünya ortalamasını yakalamış durumdayız. Amacımız kişi başına düşen yeşil alan miktarını 10 metrekarenin üzerine çıkarmak." dedi.

Akkaya Tugay ve Köprübaşı kavşaklarında da süs havuzu yapılacağını kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Süs Havuzları Burdur'a Renk Katıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement