T.c. Rejiminin Başındakilere Bir Uyarı" Videosunda Konuşan 'Ebu Hanzala' da Gözaltında - Son Dakika
Güncel

T.c. Rejiminin Başındakilere Bir Uyarı" Videosunda Konuşan 'Ebu Hanzala' da Gözaltında

T.c. Rejiminin Başındakilere Bir Uyarı" Videosunda Konuşan \'Ebu Hanzala\' da Gözaltında

İstanbul'da bu sabah yapılan terör operasyonunda 'Ebu Hanzala' ismiyle bilinen Halis Bayancuk da gözaltına alındı.

24.07.2015 13:30

İstanbul'da bu sabah yapılan terör operasyonunda 'Ebu Hanzala' ismiyle bilinen Halis Bayancuk da gözaltına alındı. Halis Bayancuk, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Halis Bayancuk, IŞİD'e yakınlığıyla bilinen internet sitelerinde yapılan çağrı ile bayramların ilk günü Ömerli'de organize edilen etkinliklere katılıp konuşmalar yapıyordu.

En son geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda İstanbul'daki etkinlikte konuşmuştu. Bayancuk, "Müslümanların evlerini sabah 5'te basarsanız, mahremiyetini çiğnerseniz, sizi Allah'a şikayet ederiz. Aklınızı başınıza alın" demişti.

Halis Bayancuk'ın bu konuşması "T.C. Rejiminin Başındakilere Bir Uyarı" başlığıyla etkinliği organize eden gruplar tarafından sosyal medyada paylaşılmıştı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel T.c. Rejiminin Başındakilere Bir Uyarı' Videosunda Konuşan 'Ebu Hanzala' da Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Sana ne: Neden polislerin yüzünü saklamışsınız, yani ülke olarak bu din düşmanı insanlık katillerinden korkan bir ülkemiyiz, zaten yapılan bu operasyonda işid mensuplarından parmakla sayılmayacak derecede göz altı olmuş ve krallar gibi SAYGI ile ağırlanmışar amaç HDP ye Yönelik, şehir Yapılanması olan YDG H yi tasfiye etmek onunla beraber işe hücrelerini uyandırıp Doğuda ciddi intahar eylemleri gerçekleştirip Doğu Hakk'ını meşgul etmeye çalışıp Suriye'deki kazanımları hedef almak onunla beraber Suriye'deki Kürt kantonlarının birleşmemesi için işid saldırdı deyip Suriye'ye girmek, hepimiz hatırlarsınız, dışişleri Bakanı MİT Müsteşarı genel korumay yın gizli toplantılarında deşifre olan Konuşmalar şuan olanlarla nerdeyse aynı, MİT Müsteşarı biz Suriye Tarafından ülkenize iki üç füze atalım bunu savaş nedeni olarak belirleyelim ve Savaş'a girelim dememişmiydi, iki üç füze demek yüzlerce vatandaşın ölmesi demek iken savaşımız olmayan bir ülke için kendi insanlarımız öldürüp savaş girmemiz vatan severlik olamaz 0 0 Yanıtla

Advertisement