Tabanca Pazarlayan 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tabanca Pazarlayan 3 Kişi Tutuklandı

Tabanca Pazarlayan 3 Kişi Tutuklandı
27.05.2013 18:27  Güncelleme: 09:45

Erzurum Emniyet Müdürlüğü yaptığı operasyonda, Karadeniz yapımı tabancalarla Kaleşnikof marka otomatik tüfek pazarlayan 3 kişi tutuklandı.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonda, Karadeniz yapımı tabancalarla Kaleşnikof marka otomatik tüfek pazarlayan 3 kişi tutuklandı.

Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile başlatılan operasyonda M.Ç.'nin önderliğinde yapılan silah kaçakçılığı teknik takibe alındı. Daha çok Karadeniz Bölgesinde el yapımı silahları Erzurum ile ilçelerinde pazarlayanlara yönelik 24 Mayıs sabahı Erzurum ve Çat, Köprüköy, Pasinler ile Tekman ilçerindeki 22 ayrı noktaya eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 1 Kaleşnikof marka otomatik tüfek, bu silaha ait 138 fişek, Karadeniz yapımı 10 tabanca, bu tabancalara ait, şarjör, fişek ile kurusıkı tabanca ele geçirildi. Emniyetteki ifadelerinin ardından bugün Adliyeye'ye çıkarılan kaçakçılardan M.Ç., D.K. ve Ş.C. tutuklandı, yakalanan 8 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tabanca Pazarlayan 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika


Advertisement