TRABZON'DA OSB'DE DEPODA YANGIN - Son Dakika
Güncel

TRABZON'DA OSB'DE DEPODA YANGIN

TRABZON'da Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde tadilattaki gıda firmasına ait boş depoda çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

21.02.2023 11:19  Güncelleme: 11:37

TRABZON'da Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde tadilattaki gıda firmasına ait boş depoda çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Arsin ilçesinde bulunan Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde, tadilat çalışması yapılan bir gıda firmasına ait boş depoda sabah saatlerinde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Tadilat yürüten işçiler, yangın sonrası kendilerini dışarı atarak, durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerince, alevlerin diğer fabrikalara sıçramaması için gerekli önlemler alındı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın, kısa sürede büyümeden kontrol altına alınıp, söndürüldü. Soğutma çalışması da yapılan yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

'HIZLI ŞEKİLDE DIŞARIYA ÇIKTIK'

Depoda çalışan işçilerden Recep Tüfekçi, 'İçeride tadilat vardı. Kaynak yaparken kıvılcım atlaması kaynaklı yangın çıktı. Söndürmeye çalıştık ama sönmedi. Biz de hızlı bir şekilde dışarıya çıktık. İçeride 8 kişiydik. Hiçbir yaralanma ve ya dumandan etkilenme olmadı. İtfaiye geldi yangını söndürdü' dedi.

TRABZON\'DA OSB\'DE DEPODA YANGIN
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TRABZON'DA OSB'DE DEPODA YANGIN - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement