Talihsiz Arif'in Başındaki Mermi Çekirdeği Çıkatılamıyor - Son Dakika
Güncel

Talihsiz Arif'in Başındaki Mermi Çekirdeği Çıkatılamıyor

Talihsiz Arif\'in Başındaki Mermi Çekirdeği Çıkatılamıyor

İzmir'in Bornova ilçesinde, yeni yılın ilk dakikalarında havai fişek gösterisini izlemek için çıktığı çatıda maganda kurbanı olan 11 yaşındaki Arif Dallı'nın, başına saplanan, eldeki tek delil durumundaki mermi çekirdeğinin, daha fazla tahribata...

04.01.2013 16:28

İzmir'in Bornova ilçesinde, yeni yılın ilk dakikalarında havai fişek gösterisini izlemek için çıktığı çatıda maganda kurbanı olan 11 yaşındaki Arif Dallı'nın, başına saplanan, eldeki tek delil durumundaki mermi çekirdeğinin, daha fazla tahribata neden olmaması için şimdilik çıkartılmayacağı açıklandı. Bu arada magandayı bulmak için aralıksız çalışan polis, bölgedeki evlerde ve şüpheli kişilerin üzerinde 6 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Mermi çekirdeği çıkartılabilirse bu tabancalarla karşılaştırılacak.

2013 yılının ilk dakikalarında saat 00.10'da, Mevlana Mahallesi 7057 Sokak 7 numarada meydana gelen olayda, Nihat Gündüz Orta Okulu 5'inci sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Arif Dallı, anne, babası ve akrabalarıyla birlikte havai fişek gösterilerini izlemek için üç katlı evlerinin çatısına çıktı. Havai fişekleri izleyen talihsiz Arif, biranda kanlar içinde yere yığıldı. Babası Şerafettin Dallı tarafından, hastaneye götürülen Arif'in, başına mermi isabet ettiği ortaya çıktı.

ÇEKİRDEK ŞİMDİLİK ALINMAYACAK

Yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi devam eden Arif'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Başında bulunan mermi çekirdeğinin ise doktorların bir kaç kez yaptığı girişimin ardından beyine daha fazla zarar vermemesi için şimdilik alınmayacağı açıklandı. Arif'in babası Şerafettin Dallı da, endişeli bekleyişi sürdürdüklerini, yanlarında olan herkese minnet duyduklarını dile getirdi.

6 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Bu arada, olayı aydınlatıp magandayı bulmak için polisin sürdürdüğü çalışma aralıksız devam etti. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki evlerde yaptıkları aramalar ile durumları şüpheli görülen kişilerin üzerinde 6 ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Bu tabancalar ile bulundurma ve taşıma ruhsatlı tabancalar üzerinde, mermi çekirdeğinin çıkartılmasının ardından karşılaştırma yapılacağı bildirildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Talihsiz Arif'in Başındaki Mermi Çekirdeği Çıkatılamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement