Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 171 Yaşında - Son Dakika
Güncel

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 171 Yaşında

Tapu ve Kadastro 12. Bölge Müdürü Burhan Göksu ve beraberindekiler, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 171. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Hatay Valisi Erdal Ata'yı makamında ziyaret etti.

21.05.2018 12:13

Tapu ve Kadastro 12. Bölge Müdürü Burhan Göksu ve beraberindekiler, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 171. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Hatay Valisi Erdal Ata'yı makamında ziyaret etti.

Vali Ata, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 171. yılını kutladı.

Hatay'da Tapu ve Kadastro Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Ata, şunları kaydetti:

"Ülkemiz sınırları içerisindeki taşınmazlarla ilgili her türlü tescil işlerinin yapılması, belgelerin arşivlenmesi, büyük ölçekli topoğrafik haritaların üretilmesi gibi temel görevleri icra eden teşkilat ilimizde 1 bölge müdürlüğü, il müdürlüğü ve 15 ilçe tapu müdürlüğü bünyesinde 540 civarında personel ile halkımıza hizmet vermektedir. Hatay'da 520 bin civarında parsellenmiş mülkiyet mevcut olup, bunların 200 bin adedinin yenileme işlemi tamamlanmıştır."

Tapu ve Kadastro 12. Bölge Müdürü Göksu da kabullerinden dolayı Vali Ata'ya teşekkür ederek hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 171 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement