Taraftar Cinayetinde Zanlı Adliyeye Çıkarıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Taraftar Cinayetinde Zanlı Adliyeye Çıkarıldı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Taraftar Cinayetinde Zanlı Adliyeye Çıkarıldı

Fenerbahçe-galatasaray maçının ardından Edirnekapı'da meydana gelen cinayetin zanlısı olarak Kırşehir'de gözaltına alınan Yusuf O.(20) poliste işlemlerinin tamamlanmasının ardından çelik yelek giydirilerek adliyeye çıkarıldı.

Fenerbahçe-galatasaray maçının ardından Edirnekapı'da meydana gelen cinayetin zanlısı olarak Kırşehir'de gözaltına alınan Yusuf O. (20) poliste işlemlerinin tamamlanmasının ardından çelik yelek giydirilerek adliyeye çıkarıldı. Yusuf O.'nun yanında bulunan arkadaşı Yusuf B.'nin de adliyeye sevk edildiği belirtildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yaklaşık 24 saat boyunca sorgulanan Yusuf O. bugün saat 11.00 sıralarında adliyeye sevk edildi. Çevik kuvvet polislerinin arasında ve çelik yelek giydirilerek polis aracına bindirilen Yusuf O. basın mensuplarının kendisine yönelttiği sorulara cevap vermedi.

Polis aracıyla Çağlayan Adalet Sarayı'na götürülen Yusuf O.'nun önce savcı tarafından ifadesinin alınacağı daha sonra mahkemeye sevk edileceği belirtildi. Öte yandan olay öncesinde ve sonrasında Yusuf O.'nun yanında bulunduğu tespit edildiği için gözaltına alınan üniversite öğrencisi arkadaşı Yusuf B.'nin de adliyeye gönderildiği öğrenildi.

(BB) - İstanbul/ Beşiktas

Kaynak: DHA