Taraftarlardan "Uyuşturucuya Hayır, Spora Evet Yürüyüşü" - Son Dakika
Güncel

Taraftarlardan "Uyuşturucuya Hayır, Spora Evet Yürüyüşü"

Taraftarlardan "Uyuşturucuya Hayır, Spora Evet Yürüyüşü"

Bursa'da bir grup taraftar ve AKUT üyesi, madde bağımlılığına karşı 18 kilometrelik yürüyüş gerçekleştirdi Maratoncu Avcı: "Gençler hiçbir şekilde kötü alışkanlığa bulaşmasın, daha temiz bir gençliğe sahip olsun istiyoruz"

25.01.2014 15:44

Bursa spor'un taraftar gruplarından "Texas" ile Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Bursa Biriminin spor ekibi üyeleri, madde bağımlılığına dikkati çekmek için 18 kilometre yürüdü.

Bursa- Yalova karayolu kenarındaki Ovaakça Termik Santrali yakınında bir araya gelen ve uyuşturucu kullanımına karşı dövizler taşıyan grup, kent merkezine doğru yürüyüşe geçti. Grup, yaklaşık 18 kilometre yürüdükten sonra merkez Osmangazi ilçesindeki Cumhuriyet Caddesi girişinde toplandı.

Maratoncu Yasin Avcı, grup adına yaptığı açıklamada, "Uyuşturucuya Hayır, Spora Evet" başlıklı bu yürüyüşün tüm Türkiye'ye örnek olmasını diledi.

Uyuşturucu bağımlılığına dikkati çekmek için güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyleyen Avcı, şöyle konuştu:

"Gençler hiçbir şekilde kötü alışkanlığa bulaşmasın, daha temiz bir gençliğe sahip olsun istiyoruz. Uyuşturucuyu Bursa'da istemiyoruz. Taraftarlarımız da burada. Özellikle Bursasporlu taraftarlarımız, Bursa'da torbacı istemiyor. Gençlerimiz bu ürünlerin ne satılmasını ne de kullanılmasını istiyor. İnşallah temiz bir Bursasporumuz olacak. Bursamız yeşildir, yeşil ve temiz kalmaya devam edecektir."

Grup, açıklamanın ardından dağıldı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Taraftarlardan 'Uyuşturucuya Hayır, Spora Evet Yürüyüşü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement