Tarihi Mekânda Nikâh Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Tarihi Mekânda Nikâh Heyecanı

Tarihi Mekânda Nikâh Heyecanı

Tarihi bir mekâna sahip olan Meclis Kültür ve Sanat Merkezi'nde nikâh heyecanı yaşanıyor.

26.07.2011 11:47

Genç ve başarılı bir işadamı olan Mehmet Güney'in sahibi olduğu ve geçmişin önemli izlerini taşıyan tarihi bir mekân olan Meclis Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen nikah organizasyonları büyük beğeni topluyor.

Meclis Kültür ve Sanat Merkezi'nde yeni göreve başlayan MKM Yönetici Asistanı ve MKM Koordinatörü Gülbin Hızal ve ekibinin büyük bir özveri ve özen ile hazırladığı tarihi salonda gerçekleştirilen nikâh organizasyonu, nikahı gerçekleşen çift ve davetliler tarafından tam not aldı.

MKM Yönetici Asistanı ve MKM Koordinatörü Gülbin Hızal yeni dönemde nikâh organizasyonlarının yeniden başladığına dikkat çekerek, "çiftlerin en özel anlarından biri olan nikâh organizasyonlarının mükemmel ve unutulmaz olması için çaba harcıyoruz. Nikâh organizasyonları için bizi tercih eden çiftlere ve ailelere en güzel ortamı hazırlıyor ve en özel anları unutulmaz hale getiriyoruz. Nikah için gerekli her şey firmamız tarafından düşünülüyor ve en ince detayına kadar hassasiyet gösterilerek hazırlanıyor. Bizi tercih edenler, nikâh organizasyonlarımızdan memnun kalıyor. İşimizi en iyi şekilde yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Öztürk ve Cihan aileleri de nikâh organizasyonu için Meclis Kültür ve Sanat Merkezi'nin tarihi mekanını ve uzman kadrosunu tercih ettiler. Öztürk ve Cihan aileleri, gerçekleştirilen kusursuz nikah organizasyonundan çok memnun kaldıklarını ifade ederek, MKM yetkililerine teşekkür ettiler.

Bu arada, MKM Sahibi Mehmet Güney'in nikâhı gerçekleşen çiftler için nikâh öncesi hazırladığı sözlü kurgu ise çok beğenildi. Çiftin ayrıca hayatlarını anlatan slâyt gösterisi de ilgi ile izlendi…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tarihi Mekânda Nikâh Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement