Tarsus İdmanyurdu, Konya Anadolu Selçukspor Maçına Bileniyor - Son Dakika
Güncel

Tarsus İdmanyurdu, Konya Anadolu Selçukspor Maçına Bileniyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu’nun Yönetim Kurulu üyesi Ramazan Bozdağ, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Konya Anadolu Selçukspor maçından puanla dönmek istediklerini söyledi.

03.09.2014 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu'nun Yönetim Kurulu üyesi Ramazan Bozdağ, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Konya Anadolu Selçukspor maçından puanla dönmek istediklerini söyledi.

Bozdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu oynayacakları Konya Anadolu Selçukspor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirtti.

TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında beraberliğe rağmen futbolcuların gösterdikleri performanstan dolayı memnun olduklarını ifade eden Bozdağ, "Tarsus İdmanyurdu'nu güzel günler bekliyor. Yönetim kurulu olarak birlik ve beraberlik içinde takımımızı en iyi yere getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu.

Tarsus İdmanyurdu'nun, taraftarın desteğiyle çok daha başarılı olacağına inandığını kaydeden Bozdağ, şöyle devam etti:

"Tarsus İdmanyurdu'nu çok güzel günler bekliyor. Pazar günkü maçta taraftarlarımız inanılmaz bir şekilde takımlarına destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu maçta galibiyet bekliyorduk ama olmadı. Berabere kaldık. Şimdi önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız Konya Anadolu Selçukspor maçından puanla dönmek istiyoruz. Futbolcularımıza ve teknik kadromuza güveniyoruz."

Yönetim olarak uyum içinde çalıştıklarını ve taraftarların desteklerine daha çok ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Bozdağ, transferin son gününde Mersin İdmanyurdu'ndan sağ kanat oyuncusu Hakan'ı kiraladıklarını ve kadrolarını güçlendirdiklerini sözlerine ekledi. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tarsus İdmanyurdu, Konya Anadolu Selçukspor Maçına Bileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement