Tartışma Sonrası Doktora Sokakta Saldırı - Son Dakika
Güncel

Tartışma Sonrası Doktora Sokakta Saldırı

Tartışma Sonrası Doktora Sokakta Saldırı

Denizli Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı 55 yaşındaki Dr.

25.05.2013 15:24

Denizli Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı 55 yaşındaki Dr. Tuncay Özer, iddiaya göre serviste tartıştığı hasta yakını 27 yaşındaki Ö.E.'nin hastane çıkışı saldırısına uğradı. Yumruk darbeleriyle patlayan dudağına 5 dikiş atılan Dr. Özer'e 10 gün rapor verilirken, özel güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen Ö.E. gözaltına alındı.

Olay, Denizli Devlet Hastanesi arkasındaki Merkezefendi Caddesi'nde bugün saat 10.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, İl Özel İdaresi'nde özel güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen Ö.E. çocuk servisinde yoğun bakımda yatan nişanlısının kardeşi 13 yaşındaki E.A. hakkında bilgi almak için hastaneye geldi.

Özel güvenlik görevlisi Ö.E., serviste gördüğü Dr. Tuncay Özer'e, hastalarına bakan Dr. Ramazan Canural'ın nerede olduğunu sordu. Bu sırada Ö.E. ile Dr. Tuncay Özer arasında tartışma başladı. Tartışma sonrası Dr. Özer, hastanenin güvenlik görevlilerini çağırarak, Ö.E.'nin servisten çıkarılmasını istedi.

Dr. Tuncay Özer, hak etmediği bir saldırıya uğradığını belirterek, "Saldıran kişi sinirli bir tavırla hastaneye geldi. Doktor arkadaşımı sordular, ben de 'bekleyin gelir' dedim. Zorluk çıkarmaya başladılar. Ben de güvenlikçilerden dışarıya çıkarılmasını istedim. Mesaim bittikten sonra evime gitmek için yola çıktım. Beni takip etmiş, minibüse bineceğim sırada arkamdan saldırdı. Defalarca yumruk vurdu, hakaret etti. Kendimi korumaya çalıştım ama yine de saldırı oldu. Dudağıma 5 dikiş atıldı. Ben bu saldırıyı hak etmedim. Saatlerce nöbet tuttum. Saatlerce görev yapıp, yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım edip, böyle saldırıyı hak etmiyoruz. Anneler babalar, beklemek istemiyor, doktor arkadaşla konuşmak varken, şiddete başvuruyorlar. Bir de güvenlikçinin böyle bir saldırıyı yapması normal değil" dedi.

Denizli Devlet Hastanesi yöneticisi Dr.Gökhan Kadir Saçkan ise, olayın adli boyuta yansıdığını ve takipçisi olacaklarını söyledi.

Gözaltına alınan Ö.E.'nin yakınları ise, olayın doktorun kışkırtması sonucu meydana geldiğini, doktorun serviste Ö.E.'ye hakaret ettiğini ve vurmaya çalıştığını ileri sürdü.

------------- - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tartışma Sonrası Doktora Sokakta Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement