Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde sağanak yağmur nedeniyle taşan deredeki sular, bir mahalledeki birçok ev ve bahçenin sular altında kalmasına neden oldu.
İlçeye bağlı Taylıeli Köyü yakınlarındaki Hocazade Deresi, sağanak yağmurun ardından taştı. Eski Ayvalık Caddesinden itibaren denize kadar olan bölgede etkili olan sular yolları tahrip etti, İskele Mahallesi'nde saat 15.00 sıramlarında birçok ev ve işyerinin bahçesinde su baskını oldu. Belediye ekiplerince başlatılan çalışmalarda, özellikle bahçeler ile yollarda biriken sular tahliye edilmeye başlandı.
Mahalleye gelerek çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Fikret Akova, "Taylıeli köyü çevresindeki tepelere yoğun yağış düştü. Beklenmedik bir durum oldu. Makinelerle suyu tahliye ediyoruz. Bütün ekiplerimiz seferber oldu" dedi. Mahalle Muhtarı Hasan Eğinli, "Can ve mal kaybının olmamasına seviniyoruz. Bahçeleri su bastı, bütün olay bu" dedi. - Balıkesir/ Burhaniye
Son Dakika › Güncel › Taşan Dere Bahçe ve Yolları Sular Altında Bıraktı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.