Tat, Japon Gıda Fuarı Foodex'te - Son Dakika
Güncel

Tat, Japon Gıda Fuarı Foodex'te

Tat, Japon Gıda Fuarı Foodex\'te

Foodex Gıda ve İçecek Fuarı'na Tat Konserve Sanayii A.Ş. damgasını vurdu.

09.03.2013 11:14

Japonya'nın başkenti Tokyo'da 5-8 Mart tarihleri arasında bu yıl 38'incisi düzenlenen Uluslararası Foodex Gıda ve İçecek Fuarı'na Tat Konserve Sanayii A.Ş. damgasını vurdu. Salça, ketçap ve domatesli ürünler pazarında Türkiye'nin lider markası Tat, Pastavilla, Kartal, Lunch&Dinner markalarıyla da fuarda yerini aldı. Japon yiyecek & içecek sektörünün deneyimli firmaları tarafından organize edilen fuarda, Tat Konserve Sanayii A.Ş., gerçekleştirdiği aktivitelerle Uzakdoğuluları kendine hayran bıraktı.

Tat Konserve Sanayii A.Ş., 5-8 Mart tarihleri arasında Japonya'da gerçekleşen 38. Uluslararası Foodex Gıda ve İçecek Fuarı'nın gözde katılımcılarından biri oldu. Katılımcı sayısı her geçen yıl artış gösteren fuara bu yıl 75.000 kişinin katılması beklenirken, Tat Konserve Sanayii A.Ş., Tat, Pastavilla Kartal ve Lunch&Dinner markalarıyla standında Uzakdoğulu müşterilerini ağırladı.

Tat, fuar katılımıyla; Asya ve Uzakdoğu pazarları için satış ve dağıtım imkânları geliştirilmesi gibi hedeflerin yanı sıra Japonya ve çevre ülkelerde makarna işinin geliştirilmesi, domates ürünleri ve sebze-meyve suları gibi katma değerli Tat ürünleri için bayiliklerinin oluşturulmasını da amaçlıyor.

Foodex Gıda ve İçecek Fuarı'na her yıl Japonya dışından yoğun ilgi gösterilirken; katılımcı ülkeler arasında Uzakdoğu ve Asya ülkeleri başı çekiyor. Tat Konserve'nin ilk kez katılım gösterdiği fuar, Asya ve Uzakdoğu pazarlarını tanımak ve uluslararası alanda işbirlikleri geliştirmek için stratejik önem taşıyor.

Fuar alanında kurulan 40 metrekarelik standında müşterilerini ağırlayan Tat Konserve, 38. Uluslararası Foodex Gıda ve İçecek Fuarı'nın en gözde katılımcılarından biri olarak ilgi gördü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tat, Japon Gıda Fuarı Foodex'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement