Tatlıses'ten Küçük Yusuf'un Ailesine Manevi Destek - Son Dakika
Güncel

Tatlıses'ten Küçük Yusuf'un Ailesine Manevi Destek

Tatlıses\'ten Küçük Yusuf\'un Ailesine Manevi Destek

Şanlıurfa'da minibüste silahlı saldırıya uğraması sonucu ağır yaralanan ve kendisinin tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi'ne getirilen 7 yaşındaki Yusuf Kerem Demirel'in ailesine manevi destek verdi.

03.07.2012 16:52

Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses,

Şanlıurfa'da minibüste silahlı saldırıya uğraması sonucu ağır yaralanan ve kendisinin tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi'ne getirilen 7 yaşındaki Yusuf Kerem Demirel'in ailesine manevi destek verdi. Tatlıses "Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar" dedi.

Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses ile silahlı saldırıya uğrayan küçük çocuğun babası İbrahim Demirel, hastane önünde basın açıklaması yaptı. "Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar" diyen Tatlıses, "Sadece Urfa'da olan bir olayı duyduk. Hani damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. Bakan Faruk Çelik'e telefon açtık.

O da Sağlık Bakanlığını devreye soktu.

Sağlık bakanlığı uçağı hemen çocuğu alıp geldi. Magandalara buradan sesleniyorum. Bu tür kazalarda illaki onların parmağı var. Bu tür şeylere kader diyelim ama kaderi de biraz yaratan onlar. Dünyanın her yerinden dua bekliyoruz. Çünkü ben dualarla ayaktayım. Orada milyon defa prova yapsan o kurşun gelip çocuğa değmez. İşte burada Allah'ın hikmeti devreye giriyor. Bunu yapan da yaptıran da yüce Allah sağlığına kavuşturacak olan da yüce Allah" dedi.

Basın mensuplarının "Hastane masraflarını siz mi üstlendiniz" diye sorması üzerine Tatlıses, "Masrafla ilgisi yok ben manevi destek oluyorum. Ailenin buna ihtiyacı yok. Doktor ameliyattan çıkacak çocuğu alacaklar" diye konuştu.

7 yaşındaki küçük Yusuf'un babası İbrahim Demirel ise, "Allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin. Allah bizi bu dar durumdan kurtarsın. Her kim kendi elinden gelirse onu yapacak. En büyük şey dua olacak ama herkesten de destek bekliyoruz. Benim çocuğum şu anda maharetli ellerde. Benim çocuğum şifa bulacak" dedi.

Yusuf Kerem Demirel, geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'da yaşanan bir silahlı saldırı sonucu bulunduğu minibüste ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınmıştı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tatlıses'ten Küçük Yusuf'un Ailesine Manevi Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement