TBMM Başkanı Yılmaz Türkiye'yi Güçsüz Göstermek İstiyorlar - Son Dakika
Güncel

TBMM Başkanı Yılmaz Türkiye'yi Güçsüz Göstermek İstiyorlar

TBMM Başkanı Yılmaz Türkiye\'yi Güçsüz Göstermek İstiyorlar

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz daha sonra Zara İlçesi'ndeki temel atma ve açılış törenlerine katıldı.

18.10.2015 22:17

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz daha sonra Zara İlçesi'ndeki temel atma ve açılış törenlerine katıldı. Geçtiğimiz yıl eğitim-öğretim hayatına başlayan Zara Fen Lisesi'nin bahçesinde gerçekleştirilen toplu açılış ve temel atma törenine Yılmaz'ın yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Sivas Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı ve Zara Belediye Başkanı Sayit Ahmet Pala ile ilçe halkı katıldı. İlçeye yapılan Adalet Sarayı, Hükümet Monağı ve devlet hastanesinin fotoğraflarının yer aldığı pankartın, 'Hükümetimizin yaptıkları' yazılı başlıkla okulun duvarına asılması ise dikkat çekti. Burada konuşan İsmet Yılmaz, birlik ve beraberlik mesajları vererek şöyle konuştu

Bu bayrak inmesin, onun için can verdiler. O halde bu bayrağı indirmememiz lazım. Bu vatanı böldürmememiz lazım. Bu ezanları dindirmememiz lazım. Bunun yolu birlikten geçiyor. Birlik olursak güçlü oluruz, güçlü olursak bu vatanın bütün değerlerini de koruruz. Dolayısıyla bizlerin ayrılığı, gayrılığı, küslüğü, kırgınlığı bir tarafa bırakmamız lazım. Eğer biz böyle yaparsak o zaman bu ülkenin birliğine kastedenlerin, bu teröristlerin 1 metre mesafe alabilmesi, 1 santim mesafe alabilmesi mümkün değildir. Bizim genel değerlerimizdir. Son nefer şehit olmadan, son ocak sönmeden bu bayrak inmez, bu ezanlar dinmez.

Daha sonra eğitimin önemine değinen Yılmaz, şöyle devam etti

Eğitim bu milletin geleceğine yapılan yatırımdır. Uzun soluklu bir yatırımdır. Eğitime yapmış olduğunuz yatırımın mutlaka karşılığını alırsınız. Başka alana yaptığınız yatırımın karşılığını alır mıyız, almaz mıyız belli değil, ama eğitim alanında yapmış olduğunuz yatırımın karşılığını mutlaka alırsınız.

Meclis Başkanı Yılmaz daha sonra okulun yanındaki Şehitlik Parkı'nın temelini atarak ilçeye bağlı Ekinli Köyü'ne yapılan köprünün açılışını yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TBMM Başkanı Yılmaz Türkiye'yi Güçsüz Göstermek İstiyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement