KAYSERİ'nin Pınarbaşı İlçesi'nde bitkin halde bulunan ve Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde tedavileri tamamlanan 2 yavru kurt doğaya bırakıldı.
Pınarbaşı'nda vatandaşların bulduğu 2 yavru kurt, Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerine teslim edildi. Ekipler, bitkin ve bakıma muhtaç oldukları gözlenen yavru kurtları, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Veteriner Fakültesine teslim etti. Burada tüm tedavi ve bakımları yapılan yavru kurtlar, sağlıklarına kavuştu. Ekipler tarafından yeniden bulundukları bölgeye getirilen yavru kurtlar, doğaya bırakıldı.
İçinde bulundukları kafesin kapağı açıldığında ilk önce çekingen davranan kurtlar, daha sonra koşarak ormanlık arazide gözden kayboldu.
- Kayseri
Son Dakika › Güncel › Tedavi Edilen Yavru Kurtlar, Doğaya Bırakıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.