Teftiş Kurulu Başkanı Selim Yıldız Değişmedi - Son Dakika
Güncel

Teftiş Kurulu Başkanı Selim Yıldız Değişmedi

Teftiş Kurulu Başkanı Selim Yıldız Değişmedi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ,HSYK'ya 5 Genel Sekreter yardımcısı, Teftiş Kurulu Başkanı ile 3 başkan yardımcısının atamasını yaptı.

28.02.2014 16:03

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ,HSYK'ya 5 Genel Sekreter yardımcısı, Teftiş Kurulu Başkanı ile 3 başkan yardımcısının atamasını yaptı. Kanunla görevi sona eren Teftiş Kurulu Başkanı Selim Yıldız tekrar bu göreve atandı.

HSYK'nın yapısını değiştiren 6524 sayılı Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'un dün akşam Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanarak yürürlüğe girmesiyle mevcut Genel Sekreter Muzaffer Bayram, Genel Sekreter yardımcıları Neslihan Ekinci, Engin Durnagöl, Bülent Albayrak, Havva Bağlı Gürgen ile Teftiş Kurulu Başkanı Selim Yıldız, başkan yardımcıları İlhan Önkal ve Adem Kartal'ın Kurul'daki görevleri sona erdi. Adalet Bakanı Bozdağ'da Kurul'a 5 Genel sekreter yardımcısı ile Teftiş Kurulu Başkanı ve 3 başkan yardımcısının atamasını yaptı. Bozdağ'ın atadığı isimler ise belli oldu. Buna göre Teftiş Kurulu Başkanı olarak görevi sona eren Selim Yıldız tekrar Başkan olarak atandı.

Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılıklarına ise Şaban Kazdal, Kemal Açıkgöz, Abdulkadir Güngör getirilirken, HSYK Genel Sekreter Yardımcılıklarına, Serdar Mutta, Musa Kanıcı, Erdal Demir, İbrahim Pektaş ve Müjgan Karyağdı getirildi. Genel sekreterlik için Genel Kurul, 10 gün içinde adaylarını belirleyecek ve HSYK Başkanı, sonraki 3 gün içinde bu adaylar arasından Genel Sekreteri atayacak. Genel Sekreter atanıncaya kadar ise Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Mutta bu göreve vekalet edecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Teftiş Kurulu Başkanı Selim Yıldız Değişmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement