Tek Katlı Binada Yangın Çıktı, 2 Kardeş Öldü (2) - Son Dakika
Güncel

Tek Katlı Binada Yangın Çıktı, 2 Kardeş Öldü (2)

Tek Katlı Binada Yangın Çıktı, 2 Kardeş Öldü (2)

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI İzmir'in Buca İlçesi'ndeki tek katlı evde çıkan ve 8 yaşındaki Pelin Çelen ile kardeşi 1 yaşındaki Emir Çelen'in yaşamlarını yitirmesine neden olan yangınla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

06.12.2015 12:27

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İzmir'in Buca İlçesi'ndeki tek katlı evde çıkan ve 8 yaşındaki Pelin Çelen ile kardeşi 1 yaşındaki Emir Çelen'in yaşamlarını yitirmesine neden olan yangınla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. Ancak şüphelinin akli dengesinin yerinde olmadığı belirtildi. Küle dönen evden, yangından saatler sonra bile dumanlar yükseldi. Talihsiz çocukların, enkaza dönen evdeki eşyaları da dikkat çekti.

Yanan evin bulunduğu sokakta oturan 66 yaşındaki Ahmet Çeri, "Gece sokağa çıktık, alevler evi birden sardı. İtfaiye ekipleri geldi ama yapacak bir şeyleri yoktu, bir süre eve giremediler. Yazık oldu çocuklara" diye konuştu.

EVDEN ÇIKMIYORLARMIŞ

Erol Gümüş'e ait olan evde kiracı olarak oturan ailenin, ev sahibinin boşaltmalarını istemesine rağmen çıkmadıklarını dile getiren komşuları, muhtar ve yetkililerin çocukları devlet korumasına almayı teklif ettiğini, ancak ailenin bunu da kabul etmediklerini kaydetti.

Öte yandan yanan evden çıkartılan 6 yaşındaki Arda Çelen, 5 yaşındaki Baran Çelen ve 3 yaşındaki Ata Çelen'in hastaneden taburcu edildiği, polis merkezine götürülen çocuklardan, pedagog eşliğinde, olayla ilgili bilgi alınmaya çalışılacağı belirtildi.

Cansız bedenleri İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan 2 çocuğun cenazesinin, DNA testi yapıldıktan sonra ailelerine teslim edileceği bildirildi. Komşuları Arife Çelen ile eşi Ferhat Çelen'in bir süredir ayrı yaşadığını, çocuklarıyla yeterince ilgilenmediklerini ileri sürdü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tek Katlı Binada Yangın Çıktı, 2 Kardeş Öldü (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement