Tekin'e 5 Günlük İzin - Son Dakika
Güncel

Tekin'e 5 Günlük İzin

Tekin\'e 5 Günlük İzin

Bozüyük'te 5 aydır Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi'nde yatan MHP İl Başkanı Mesut Tekin'e yeni çıkan kanun gereği 5 günlük bayram izni verildi.

24.08.2012 11:07  Güncelleme: 11:18

Bozüyük'te 6 yıl önce silah kutularındaki koli bandında parmak izi bulunduğu için 5 aydır Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi'nde yatan MHP İl Başkanı Mesut Tekin'e yeni çıkan kanun gereği 5 günlük bayram izni verildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Bilecik İl Başkanı Mesut Tekin, yaklaşık 5 ay önce girdiği cezaevinde yeni çıkan kanun gereği 5 günlük izin kullandı. Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Tekin, izin kullanması için geçtiğimiz aylarda Bozüyük Açık Cezaevi'ne nakledildi. Bayramda sevdikleriyle ve yakınlarıyla bir arada olan Tekin, iznin ardından tekrar cezaevine dönecek. Kısa süreliğine olsa da hürriyetin tadını çıkaran Tekin, bayramı akrabaları ve dostları ile geçirdi. MHP Bilecik İl Başkanlığını ziyaret eden Tekin'i sevenleri yalnız bırakmadı. Cezaevine giderken son kez oturduğu koltuğa 4 ay sonra tekrar oturan Tekin, partililerle sohbet edip cezaevi günlerini anlattı.

Cezaevinde bol bol kitap okuduğunu belirten Tekin, "Mevlam neylerse güzel eyler" sözünü hatırlattı. Bir yandan da üniversite eğitiminin devam ettiğini ve ders çalıştığını ifade eden Tekin, üniversite ikinci sınıfa geçtiğini söyledi. Tekin, "Bedenim içeride olsa da, ruhum, kalbim ve dualarım Bileciklilerle beraberdir Mahkum adam, mazlum adamdır. Mahkumların ve mazlumların duası kabul olur. Herkese bol bol dua ettim. Cezaevinde en çok Şeyh Edebali Hazretlerini ziyaret edip, o manevi iklimde ruhumu dinlendirmeyi özledim" dedi.

Bayram izni 24 Ağustos Cuma günü sona erecek olan Tekin, tekrar cezaevine geri dönerek teslim olacak. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement