Tekirdağ'da Tatilcilerin Trafikte Gece Yoğunluğu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tekirdağ'da Tatilcilerin Trafikte Gece Yoğunluğu

04.09.2017 23:09

Tekirdağ'da tatilcilerin trafikte gece yoğunluğuTEKİRDAĞ'da Kurban Bayramı tatilinin bitmesiyle özellikle İstanbul'a dönüş için son günü terci edenler uzun araç kuyrukları oluşturdu.

Tekirdağ'da tatilcilerin trafikte gece yoğunluğu

TEKİRDAĞ'da Kurban Bayramı tatilinin bitmesiyle özellikle İstanbul'a dönüş için son günü terci edenler uzun araç kuyrukları oluşturdu.

Ege Denizi ve Marmara Denizi kıyılarında 10 günlük Kurban Bayramı tatillerine geçirenler özellikle İstanbul'a dönüşe geçerken Tekirdağ'da gece yarısı uzun araç kuyrukları oluşmasına neden oldu. Tekirdağ-İstanbul D-110 karayolu, Malkara Tekirdağ girişi ve Çevre yolunda yoğunluk yaşandı. Dönüş nedeni ile oluşan yoğunluk devam ederken, Tekirdağ-İstanbul karayolunda 20 kilometrelik araç kuyruğu trafiği durma noktasına getirdi. Öte yandan zaman zaman maddi ve hafif yaralanmalı kazalar da meydana geldi. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için denetimlerini sıklaştırdı. Trafik yoğunluğunun gece geç saatlere kadar sürdüğü görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Tatilcilerin Trafikte Gece Yoğunluğu - Son Dakika


Advertisement