Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ\'dan Kısa Kısa

Tekirdağ'da gösteri sunmak üzere kente gelen Rus Sunday dans ekibi, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı ziyaret etti.

01.02.2017 15:15

Tekirdağ'da gösteri sunmak üzere kente gelen Rus Sunday dans ekibi, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından halkın hizmetine sunulan buz pateni pistinde gösteriler yapmak üzere kente gelen Rus dans ekibi Sunday üyeleri, Belediye Başkanı Eşinat'a ziyarette bulundu.

Çalışmaları hakkında Eşkinat'a bilgi veren Rus dans ekibi, ziyarette Eşkinat'a hediye takdim etti.

Eşkinat da Sunday dans grubunu Tekirdağ'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, "İlimizde gösterileriyle çocuklarımız başta olmak üzere halkımızı mutlu eden Sunday ekibine teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Ekrem Eşkinat, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada da şunları kaydetti:

"Önümüzdeki sene Türk masallarından yapacakları seçmelerle halkımızın karşısına çıkmalarını talep ettim. Onlar da bunu memnuniyetle karşıladılar. Gelecek yıl bu değerli ekibi tekrar ağırlayacağımızın müjdesini şimdiden tüm halkımıza vermek istiyorum."

Bu arada ziyarette, Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral ve Berkay Çakır da hazır bulundu.

Rektör Şimşek'ten Çerkezköy OSB ziyaret

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ni (OSB) ziyaret etti.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Rektör Şimşek, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman ve Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tuncay Gümüş ile Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek, burada kurulu bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemeler yaptı,

Ziyarette, Rektör Şimşek ve beraberindeki yüksekokul müdürleri, Özel Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ile Özel Çerkezköy OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Caner Baysal ile işbirliği imkanlarını ele aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement