Tekirdağ Gazi Uzman Çavuş, Memleketinde Dualarla Karşılandı-Hd - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Gazi Uzman Çavuş, Memleketinde Dualarla Karşılandı-Hd

Gazi uzman çavuş, memleketinde dualarla karşılandıAğrı'nın Doğubayazıt ilçesinde geçen 14 Nisan'da PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Nurullah Cici, tedavisinin ardından memleketi Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde dualarla karşılandı.

21.04.2018 20:58

Gazi uzman çavuş, memleketinde dualarla karşılandı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde geçen 14 Nisan'da PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Nurullah Cici, tedavisinin ardından memleketi Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde dualarla karşılandı.

Doğubayazıt ilçesinin Ağrı Dağı bölgesindeki kırsal kesiminde geçen 14 Nisan'da terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda, PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada 2 asker şehit olurken, Uzman Çavuş Nurullah Cici de yaralandı. Tedavisi tamamlanan Nurullah Cici, memleketi Çerkezköy'de ailesi, askeri yetkililer ve vatandaşlar tarafından dualarla karşılandı. Nurullah Cici, şehir girişinde oluşturulan araç konvoyuyla Kuba Camii karşısındaki baba ocağına geldi.Çatışmada 2 silah arkadaşının şehit düştüğünü belirten Nurullah Cici, 'Gururla söylüyorum. 2 şehidimiz var. Ama Peygamberimize komşu gittiler. Keşke ben de gitseydim. Yıkılmadık, dimdik ayaktayız. Türk askeri yıkılmaz. Türk milleti yıkılmaz. Vatanıma, milletime, askerlerimize, Mehmetçiğimize, devletimize, herkese teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Benden yana hakkım gani gani helal olsun. Bu vatana da helal olsun, canım da kanım da feda olsunö dedi.Nurullah Cici'nin annesi Sati Cici, 'Çocuğumla gurur duyuyorumö derken, baba Sıtkı Cici de 'Vatan sağ olsun oğlumla gurur duyuyorum. Gerekirse ben de giderimö diye konuştu.

Tekirdağ Gazi Uzman Çavuş, Memleketinde Dualarla Karşılandı-Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Gazi Uzman Çavuş, Memleketinde Dualarla Karşılandı-Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement