Tekirdağ Valisi Çamlıkoy Tabiat Parkı'nda jandarma asayiş noktasının açılışını yaptı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Valisi Çamlıkoy Tabiat Parkı'nda jandarma asayiş noktasının açılışını yaptı

Tekirdağ Valisi Çamlıkoy Tabiat Parkı\'nda jandarma asayiş noktasının açılışını yaptı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Saray ilçesinde bulunan Çamlıkoy Tabiat Parkı'nda hizmet verecek olan jandarma asayiş noktasının açılışını gerçekleştirdi. Jandarma noktası, emniyet ve asayişin sağlanması ve vatandaşların huzur içinde vakit geçirebilmesi amacıyla kuruldu. Vali Yıldırım, tabiat parkında dinlenmek isteyen vatandaşlar için uygun bir ortam oluşturulduğunu belirtti. Parkta atlı jandarma, motosiklet ve trafik timlerinin görev yapacağı bilgisini veren Vali Yıldırım, ekiplerin gece gündüz insanların güvenliği için çalıştığını vurguladı. Açılışın ardından Vali Yıldırım ve protokol üyeleri asayiş noktasını gezdi. Açılışa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Yenilmez, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Başsavcı Vekili Uğur Özcan, İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Çetin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık ve jandarma personeli katıldı.

06.07.2023 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Saray ilçesinde bulunan Çamlıkoy Tabiat Parkında hizmet verecek olan jandarma asayiş noktasının açılışını yaptı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, jandarma noktası emniyet ve asayişin temini ve vatandaşların huzur ve güven içerisinde vakit geçirebilmeleri için kuruldu.

Vali Yıldırım, vatandaşların tabiat parkında huzur içerisinde dinlenebilmesi için uygun bir ortam oluşturmaya gayret ettiklerini belirtti.

Parkta, atlı jandarma, motosiklet ve trafik timlerinin görev yapacağını aktaran Yıldırım, ekiplerin insanların güvenliği için gece gündüz çalıştığını dile getirdi.

Açılışın ardından Vali Yıldırım ve protokol üyeleri asayiş noktasını gezdi.

Açılışa, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Yenilmez, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Başsavcı Vekili Uğur Özcan, İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Çetin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, ve jandarma personeli katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Valisi Çamlıkoy Tabiat Parkı'nda jandarma asayiş noktasının açılışını yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement