Samsunspor Teknik Direktör Altın: Kayseri'ye Kazanmak İçin Gideceğiz - Son Dakika
Güncel

Samsunspor Teknik Direktör Altın: Kayseri'ye Kazanmak İçin Gideceğiz

Samsunspor Teknik Direktör Altın: Kayseri\'ye Kazanmak İçin Gideceğiz

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, Kayseri deplasmanından iyi bir sonuçla dönmek istediklerini belirterek, "Takımda her şey yolunda." dedi.

26.09.2014 14:07  Güncelleme: 14:27

Samsunspor teknik direktörü Erhan Altın, Kayseri deplasmanından iyi bir sonuçla dönmek istediklerini belirterek, "Takımda her şey yolunda. Kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.

PTT 1'inci Lig'in 4'üncü haftasında pazar günü deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Samsunspor, yaptığı son idmanla hazırlıklarını tamamladı. Zorlu mücadelenin taktiği üzerinde duran teknik direktör Erhan Altın, oyuncularına topa daha fazla sahip olmaları yönünde uyarılarda bulundu. Kayserispor'un ligin güçlü ekiplerinden olduğunu belirten teknik direktör Erhan Altın, zorlu bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini söyledi.

Her geçen gün daha iyiye gittiklerini söyleyen Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Erhan Altın, "Rakibimiz kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip. Ancak biz de takım olma yolunda sürekli aşama kaydediyoruz. Kayseri'ye umutlu ve iddialı gidiyoruz. Takımda her şey yolunda. Amacımız bu zorlu deplasmanda iyi bir mücadele ortaya koymak ve istediklerimizi sahaya yansıtabilmek. Ben Samsun'a güzel bir sonuçla döneceğimize inanıyorum. Tek hedefimiz galibiyet olacak" dedi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsunspor Teknik Direktör Altın: Kayseri'ye Kazanmak İçin Gideceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement