Teknolojinin Yeni Yıldızları Çin'i, PAGEV ile Keşfedecek - Son Dakika
Güncel

Teknolojinin Yeni Yıldızları Çin'i, PAGEV ile Keşfedecek

Teknolojinin Yeni Yıldızları Çin\'i, PAGEV ile Keşfedecek

PAGEV tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Plastik Teknolojisi ve Tasarım Ödülleri Yarışması'nın sonuçları açıklandı.

12.12.2012 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PLASTİKTE YENİ TEKNOLOJİLER VE TASARIMLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ!

Dereceye girenler, Plast Eurasia Fuarı'nda düzenlenen özel bir törenle ödüllerini aldı. Birincilik ödülünü kazananlar, Mayıs ayında Çin'in Guangzhou şehrinde düzenlenecek ChinaPlas 2013 Plastik ve Kauçuk Fuarı'nı PAGEV'in konuğu olarak ziyaret edecek.

Çağımızın vazgeçilmezleri arasında yer alan plastiklerle ilgili hayatımızı kolaylaştıracak çözümler üretilmeye devam ediyor. Plastik sektörüne yönelik değişen teknoloji ve gelişmeleri yakından takip eden Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV), sektörün bu konuda kendini yenileme çalışmalarına da destek oluyor. Yenilikçi teknoloji ve tasarımları plastik sektörüne kazandırmak amacıyla bu yıl 8'inci kez düzenlenen PAGEV Plastik Teknolojisi ve Tasarım Ödülleri Yarışması sonuçlandı.

Teknoloji ve tasarımın buluştuğu yarışma, beş kategoride gerçekleştirildi ve yapılan jüri değerlendirmesi sonucunda her kategorinin birincilik ve mansiyon ödülleri sahiplerini buldu. Birincilik ödülünü kazanan yarışmacılar; bu yıl da dünyanın ikinci büyük plastik fuarı ChinaPlas 2013 Plastik ve Kauçuk Fuarı'nda PAGEV tarafından ağırlanacak.

PAGEV Plastik Teknolojisi ve Tasarım Ödülleri Yarışması'nda Ürün ve Tasarım Alanı'nında Özler Plastik'den Murat Özadam, Doç. Dr. Metin U. Salamcı, Burhan Gül ve Ercan Ayaz, Çevre ve Enerji Alanı'nda VİKO Elektrik ve Elektronik'den Sultan İlbay, Onur Keskin ve Akın Kandemir, Teknoloji Alanı'nda SAÜ Polimer Arge Ekibi'nden Prof. Dr. Hüseyin Önal, Prof. Dr. Abdullah Mimaroğlu ve Mehmet Kurt Öğrenci Alanı'nda ise Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim F. Kalıpçılık Anabilim Dalı'ndan Hüdayi Uçar birincilik ödülünü aldı. PAGEV Ar-Ge ve İnovasyon Koordinatörü Prof Dr. Tekin Arda ise Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü.

Plast Eurasia Fuarı'nda yapılan ödül töreninde yarışma birincilerine plaketlerini takdim eden PAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Uysal, plastik sektörüne katma değer getirecek yeni projelerin sektöre kazandırılması amacıyla PAGEV olarak gerçekleştirdikleri Plastik Teknolojisi ve Tasarım Ödülleri Yarışması'na önümüzdeki yıllarda da devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Teknolojinin Yeni Yıldızları Çin'i, PAGEV ile Keşfedecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement