Tekstil Fabrikası Çalışanları İçin Konut Yapıyor - Son Dakika
Güncel

Tekstil Fabrikası Çalışanları İçin Konut Yapıyor

Tekstil Fabrikası Çalışanları İçin Konut Yapıyor

Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde faaliyet gösteren Menderes Tekstil, 225 çalışanı için planlanan konut projesini uygulamaya geçirdi.

05.05.2013 20:35  Güncelleme: 20:44

Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde faaliyet gösteren Menderes Tekstil, 225 çalışanı için planlanan konut projesini uygulamaya geçirdi.

Menderes Tekstil Personeli Konut Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı. Sarayköy'de gerçekleştirilen temel atma törenine Denizli Valisi Abdülkadir Demir, İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Aydın Valisi Kerem Al ve Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan katıldı. Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça, daha önce çalışanları için 40 daire yaptıklarını belirterek, "225 personel konut sahibi olacak. Çalışanlarımız ile aile gibiyiz. Bu güçle sadece Türkiye'de değil adımızı dünyaya duyurmaya devam edeceğiz. Bugün ihracat yapıyorsak, üretiyorsak bunu işçimize borçluyuz. Bugün bizim en mutlu günlerimizden birisi. Temelini attığımız konutları 1 yıl içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz. Çalışanlarımız kurduğumuz kooperatif aracılığıyla taksitle ev sahibi olacaklar" dedi. Konuşmaların ardından konutların temeli atıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekstil Fabrikası Çalışanları İçin Konut Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement