TEMA Vakfı Saha Koordinasyon Toplantısı'nda Samsun ekibi ödül kazandı - Son Dakika
Güncel

TEMA Vakfı Saha Koordinasyon Toplantısı'nda Samsun ekibi ödül kazandı

TEMA Vakfı Saha Koordinasyon Toplantısı\'nda Samsun ekibi ödül kazandı

İstanbul'da gerçekleşen TEMA Vakfı Saha Koordinasyon Toplantısı'na katılan Samsun Tema vakfı ekibi ödülle döndü. Toplantıda, il temsilcileri, ilçe ve mahalle sorumluları, genç tema ve 350 gönüllü bir araya geldi. Programda, depremden etkilenen TEMA Temsilcileri anıldı, sunumlar yapıldı ve Buray tarafından söyleşi gerçekleştirildi. Samsun İl Temsilcisi Leman Özay adına Atakum İlçe Sorumlusu Habib Alan, teşekkür plaketini aldı. Ayrıca, İlkadım Çiftlik Mahalle Sorumlusu Ayten Ayrıç, Havza İlçe Sorumlusu Arzu Özkan, Salıpazarı İlçe Sorumlusu Eda Yılmaz ve Kavak İlçe Sorumlusu Cumhur Tosun da ödül aldılar. Program, TEMA Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç'ın değerlendirmeleriyle sona erdi.

23.08.2023 21:55

İstanbul'da gerçekleşen "TEMA Vakfı Saha Koordinasyon Toplantısı"na katılan Samsun Tema vakfı ekibi ödülle döndü.

Türkiye'nin dört bir yanından il temsilcileri, ilçe, mahalle sorumluları, genç tema ve 350 gönüllünün katılımıyla TEMA Vakfı Saha Koordinasyon Toplantısı 16-19 Ağustos 2023 tarihleri arasında İstanbul Özyeğin Üniversitesi'nde yapıldı.

Toplantı Kurucu Onursal Başkanı "Toprak Dede" Hayrettin Karaca'yı anma ile başladı. Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta gerçekleşen depremden etkilenen TEMA Temsilcileri kısa videolar ile anıldı.

İlk gün "Yerel Panayır" için stantlar kuruldu, "Sanat, Doğa ve Gönüllülük" kapsamında sunum yapıldı.

"Dur Diyen Yok Mu?" şarkısının telif haklarını TEMA Vakfı'na bağışlayan Tema gönüllüsü ses sanatçısı Buray'da toplantıda söyleşi yaptı.

4 yılda bir verilen teşekkür plaketini Samsun İl Temsilcisi Leman Özay adına Atakum İlçe Sorumlusu Habib Alan aldı.

İlkadım Çiftlik Mahalle Sorumlusu Ayten Ayrıç, Havza İlçe Sorumlusu Arzu Özkan, Salıpazarı İlçe Sorumlusu Eda Yılmaz, Kavak İlçe Sorumlusu Cumhur Tosun 4. Yıl ödülleri kapsamında plaket aldılar.

TEMA Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç'ın değerlendirmeleri ile program sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TEMA Vakfı Saha Koordinasyon Toplantısı'nda Samsun ekibi ödül kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement