
Adana'da 24 yaşındaki Ömer Cevizci'nin öldürülmesi olayının azmettiricisi olarak aranan emlak şirketi sahibi Tufan Liceli, Cinayet Bürosu Amirliği ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.
Eşi 3 aylık hamile olan temizlik şirketi sahibi Ömer Cevizci 31 Ocak'ta evine gitmek için merkez Çukurova İlçesi Huzurevleri Mahallesi'ndeki bürosundan çıktıktan sonra kar maskeli 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Cevizci hastaneye götürülürken yolda öldü. Saldırganlar Ali Konuk ve Burak Avanoğlu, yakındaki bir markette alışveriş yapan izinli polis tarafından yakalandı. Olaya karıştığı belirlenen Ümit Karakaş, Özkan Türemiş ile Vedat Aydın da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Özkan Türemiş savcılık tarafından serbest bırakılırken Ali Konuk, Burak Avanoğlu, Vedat Aydın ile Ümit Karakaş tutuklandı.
Şüpheliler yanlarındaki kız arkadaşlarına laf attığı için Cevizci'yi vurduklarını öne sürdü. Yakınları Cevizci'nin komşusu olan emlak şirketi sahibi Tufan Liceli'nin eşiyle kavgasına müdahale ettiği için öldürttüğü öne sürdü. İddia üzerine aranan Turan Liceli, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Bürosu ekiplerinin takibi sonucu yakalandı. Emniyet Müdürlüğü'nde ifade vermeyi kabul etmeyen Liceli, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirilen Tufan Liceli, "Ben esnafım azmettirmedim" dedi. - Adana
Son Dakika › Güncel › Temizlik Şirketi Sahibi Öldürttüğü İddia Edilen Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?