Terör Saldırısına Tepkiler - Istanbul - Son Dakika
Güncel

Terör Saldırısına Tepkiler - Istanbul

Emekli Polis Özel Harekatçılar Derneği ve Dünya E-Basın Konseyi, Şehitler Tepesi'ni ziyaret ederek şehitler için dua okudu.

17.12.2016 18:48

Emekli Polis Özel Harekatçılar Derneği ve Dünya E-Basın Konseyi, Şehitler Tepesi'ni ziyaret ederek şehitler için dua okudu.

Beşiktaş'ta terör saldırısının meydana geldiği Şehitler Tepesi'nde bir araya gelen Emekli Özel Harekatçılar Derneği adına açıklama yapan Yesugay Aksakal, bir hafta önce burada ve bugün Kayseri'de yaşanan acı olayın herkesi üzüntüye boğduğunu anlattı.

Bu yaşananların kendilerini yıldırmadığını ifade eden Aksakal, vatanın üzerinde oynanan bu oyunu milletçe ve devletçe hep beraber bozacaklarını söyledi.

Aksakal, bu milletin her zaman için ayakta kalmayı başardığını vurgulayarak, "Bu yaşanan olayları dirayetle karşılamalıyız çünkü burada yapılmak istenen en önemli şey, infial yaratmak ve toplumda bu kargaşayı çıkartmaktır. Bu kargaşaya yol vermeyelim, devletimizin güçleri bir bütün olarak zaten mücadele ediyor." dedi.

Bugünkü kenetlenme ve şehitleri anmanın bu olaylar karşısında dimdik durduklarını gösterdiğini ifade eden Aksakal, "Özellikle devletimiz için, vatanımız için, milletimiz için bu birlik ve dirlik duygusunu etrafımıza yaymak, provokasyonlara gelmeden ve aşırı birtakım fevri hareketlerde bulunmadan bu süreci geçirmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Aksakal, Türkiye'de yaşanan acı olaylar nedeniyle üzülen ve birtakım şeyler yapmak isteyen insanların olabileceğine dikkati çekerek, "Teröristlerle olan mücadeleyi devlet yapar. Bizler, terörizmle olan mücadeleyi yapacağız. Önce kenetleneceğiz, bilgileneceğiz, birbirimizle bir bütün halinde olup devletimizin yanında olacağız" diye konuştu.

Dünya E-Basın Konseyi Genel Başkanı Hasan Taşkın da Beşiktaş'ta meydana gelen saldırının taşeronunun terör örgütü PKK olduğunu ifade ederek, "Ancak yaptıran, hatta stratejik destek veren, belki de patlatılan bombayı teslim eden yabancı devletlerin gizli servisleridir. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.

Terör saldırısında yaşamını yitirenler için dua okuyan grup daha sonra dağıldı.

Terör Saldırısına Tepkiler - Istanbul
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terör Saldırısına Tepkiler - Istanbul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement