Terörü Lanetledi, Sevgi ve Kardeşlik Mesajı Verdi - Son Dakika
Güncel

Terörü Lanetledi, Sevgi ve Kardeşlik Mesajı Verdi

Terörü Lanetledi, Sevgi ve Kardeşlik Mesajı Verdi

Basın mensuplarına açıklama yapan Fener Rum Patriği Bartholomeos, dünyada son günlerde yaşanan terör olaylarını kınadıklarını söyledi.

26.07.2015 14:27

Basın mensuplarına açıklama yapan Fener Rum Patriği Bartholomeos, dünyada son günlerde yaşanan terör olaylarını kınadıklarını söyledi. Bartholomeos, "Bütün akıllı, aklı başında insanlar, terörü reddedip, lanetliyorlar. Ben de onların arasındayım. Gerek Türkiye'de gerekse dünyada böyle müessif olayların tekrarlanmaması için dua ediyoruz. Barış ve sevgi için dua ediyoruz. Zaten yüce Allah hepimizi, nereye ait olursakolalım, hangi dine inanırsak inanalım, hangi lisanı konuşursak konuşalım, bizi bir büyük aile olarak yarattı. Aramızdaki bağlar, 'kardeşlik bağları' olmalıdır. Yüce Allah, hepimizin tek babasıdır. Bütün insanların, insanoğullarının babasıdır. Bu itibarla hepimiz kendi içimizde kardeşiz. Bir tek babamız vardır. ve onun için kardeşlik, sevgi ve karşılıklı saygı içinde bu fani dünyada bu fani hayatı geçirmeliyiz" diye konuştu. Açıklamanın ardından Fener Rum Patriği Bartholomeos, Panayia Kilisesi'nden ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Terörü Lanetledi, Sevgi ve Kardeşlik Mesajı Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement