TES Üyeleri Gecede Buluştu - Son Dakika
Güncel

TES Üyeleri Gecede Buluştu

TES Üyeleri Gecede Buluştu

alıkesir Belediyesi Konservatuarı şarkıları ile geceye ayrı bir renk verirken, Balıkesir Belediyesi folklor ekibi de gösteri yaptı.

18.03.2014 08:03

Öğretmenler andımızı okudu

Türk Eğitim-Sen dayanışma gecesi düzenledi. Gala'daki yemeğe Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı ve aynı zamanda Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Belediye Başkanı İsmail Ok, MHP Karesi Belediye Başkan Adayı Şani Erdal, Altıeylül Belediye Başkan Adayı Faruk Demiraslan, Fırıncılar Odası Başkanı Niyazi Tunç ve sendika üyeleri katıldı. Gecede öğretmenler hep bir ağızdan Andımızı okudu. Balıkesir Belediyesi Konservatuarı şarkıları ile geceye ayrı bir renk verirken, Balıkesir Belediyesi folklor ekibi de gösteri yaptı.

Yemeğin açılış konuşmasını yapan "10 yıldır Balıkesir'de yetkili ve etkili sendika olmamızı sağlayan üye olarak destek veren değerli üyelerimize destekten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah destek ve katkılarınızla bu yılda yetkili sendika olmaya devam edeceğiz. Bizler 11 yıldan beri yapılan her türlü haksızlığa karşı birlikte mücadele ettik. Birçoğunuz bu mücadelede bizlerle birlikte eylemlere katıldınız. Biz hak, hukuk, adalet adı altında yapılan bu zulümlere artık susmayacağız. Artık yeter diyoruz. Biz sussak gerçekler susmayacak. Onlar sanıyorlar ki biz sussak mesele kaymayacak. Hâlbuki biz sussak tarih susmayacak. Onlar sanıyorlar ki bizden kurtulsalar mesele kalmayacak. Hâlbuki bizden kurtulsalar vicdan azabından kurtulamayacaklar. Vicdan azabından kurtulsalar tarihin azabından kurtulamayacaklar. Tarihin azabından kurtulsalar Allahın gazabından kurtulamayacaklar. Her devrin adamı olmayın bu mücadeleyi 22 yıllık tecrübesi ve temiz mazisiyle Türk Eğitim Sen çatısı altında hep birlikte, tek vücut olarak yürütmek ve Türk Eğitim Sen üyesi oluğunu için teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı İsmail Ok da uzun yıllar Türk Eğitim-Sen Şube Başkanlığı ve Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği yaptığı sendikasının yemeğinde konuştu. Başkan Ok yapılan güzelliklerinin hepsinin vatandaşın güzelliği olduğunu, her zaman destek ve kefil veren öğretmen arkadaşlarına teşekkür etti. Meslektaşlarının başını önlerine eğdirmediğini ve bu doğrultuda çalışmalar yaptığını söyleyerek, olumsuz şartlara rağmen güzel işler yaptığını dile getirdi.

Ok "Türkiye'de darbe olmuş gibi milli eğitimde yer değiştirmeler yapılıyor. Bizler sizlerin yaşadığının daha fazlasını yaşıyoruz. Her türlü saldırılar ve engellemelere rağmen Balıkesir halkının duaları ile Balıkesir'e hizmetler kazandırdık. Hiç topu taca atmadan Balıkesir'e hayırlı hizmetler yaptık. Nereye gitsem Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı deniliyor şimdiden Balıkesir halkı kararını vermiş.

Destek Balıkesir halkından gelecek. Öğretmen İsmail Ok, Türk Eğitim-Sen'den görev almış ve sizlerle birlikte yıllarca mücadele etmiş birisi olarak büyükşehir belediye başkanı olarak sizlerle birlikte hizmet edeceğiz. Türkiye'de ilk defa Balıkesir Belediyesi olarak milli bayramlarda ikramiye verdik" diye konuştu.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı ve aynı zamanda Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk da Belediye Başkanı İsmail Ok'un Türkiye Kamu-Sen'in gururu ve onuru olduğunu, yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür etti. İsmail Ok'un bugüne kadar boynunu bükmediğini ve her türlü saldırılara rağmen dik durduğunu ifade etti. Koncuk öğretmen İsmail Ok'un Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının çok büyük önemi olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TES Üyeleri Gecede Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement